Vårtecken!

Lördag och helg, skönt skön! Snart kommer Moffar på besök och vid lunch kommer Hellen och hälsar på! När barnen har vilat packar vi in oss i bilen och kör till fina vännerna i Luhr där Stoffe håller till idag.

Igår när jag kom hem från sista dagen på jobbet (tråkigt...) var barnen ute och lekte. En viss liten fröken såg ut så här:


Det måste väl vara ett vårtecken om något! :-)

Kram!

Sjukstuga!

Idag är jag hemma med barnen! Max blev dålig igår kväll. Idag verkar han lite piggare så nu återstår det bara att se om det är så och om vi andra klarar oss. I morgon är sista dagen på jobbet för min del och jag hoppas verkligen att vi kan lösa det så att jag kan åka dit!

Helgplanerna är inte så många men jag hoppas att vi är friska så att vi kan göra det vi har tänkt att göra. Moffarbesök, Hellenbesök, Arvidbesök och finavännernabesök vill man ju inte missa...


Max i himmelriket! Vad kan bli bättre än att hälsa på två stora killar med
massor av roliga leksaker ;-)?!?


Moa i pulkabacken, den lite för branta pulkabacken... Ett åk och en vurpa
senare ville hon inte åka mer!

Ha en fin dag!

Kram!

Vackert!

Ja, vackert är nog det enda som behöver sägas om den här bilden!


Fina Sofie, Moa och Ärtan!

Vi längtar så efter dig Ärtan!

Kramar!

Alla Hjärtan!

Vi vill bara passa på att önska alla en mysig Alla Hjärtans Dag!Kram!

Kvällens skörd

Max har en liten speciell rutin på kvällen när han ska sova. Han ska prompt ha sina "gajor" med sig i sängen.

För det mesta handlar det om hans "bankahamma" (hammare) och "borrfin" (borrmaskin) men vissa kvällar kan det vara mycket mer än så. Han vet om att han gärna får ha med sig sina "gajor" in i sängen, men att han inte får ligga och leka när det är dags att sova. För det mesta är han så duktig och somnar gott med sina "gajor" runt omkring sig. När han har sovit en stund smyger jag in och pussar på honom och plockar åt mig alla sakerna för att han ska slippa vakna av att han lägger sig på något mitt i natten. Det första han frågar på morgonen när jag lyfter upp honom ur sängen är var hans "gajor" är. Sötnos!

Så här såg skörden ut ikväll:


Borrfin, bankahamma x 2 och någon Starwars-grej från McD...

Kram!

Gubben i lådan!

Plastbacken som i vanliga fall är full med leksaker är av någon anledning helt tom och Max sätter sig i den. Då utspelar sig följande lilla monolog hos Moa:

-Gör du Max?
-Du sitta där Max?
-Du gubben i lådan Max?

Sen kan jag meddela att det utbröt ett fnitter både hos Moa och hos mig....

Kram!Gott och blandat!

Bjuder på lite gott och blandat i bilder!


Max och Moa har dukat upp till finfika!


Här passar Max på att visa sin talang på kusin Arvids keyboard. Missa
inte fingrarna! :-)


Det är inte ofta nuförtiden som vi tar till barnmatsburkarna men det står
fortfarande några stycken i skafferiet. Här sitter Moa och pillar bort den
lilla klisterlappen som sitter från locket och ner på burken.


Här sitter Moa och Max och myser med fina Sofie och Linus!


Till sist en mamma-barn-bild!

Trevlig kväll!

Kram!

Hallå!?

Jodå, vi är här och vi mår bra! Vet inte varför jag inte hinner med att uppdatera här men det är så mycket hela tiden och ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Det är oftast så att jag inte har någon större lust att sätta mig vid datorn på kvällen när barnen har lagt sig, dels så sitter jag vid datorn hela dagarna på jobbet och dels så är det ganska skönt att slappa i soffan om det inte finns några andra vardagsbestyr att ta tag i.

Framöver är det möjligt att jag kommer att ha lite mer tid för uppdateringar för jag har bara jobb den här månaden ut. Den siste februari löper mitt vikariat ut och efter det har jag inget jobb. Jag letar för fullt och har kontakt med ett par olika rekryteringsföretag så jag hoppas att jag inte behöver gå hemma och skrota alltför länge.

Barnen mår finfint! Moa hade en febersläng i helgen men igår var hon feberfri hela dagen och idag har de varit på dagis igen. De gillar verkligen dagis nu och är pigga och glada när jag lämnar dem. Det är så härligt med pussarna och kramarna jag får innan jag går och för det mesta blir det några vinkningar och slängpussar när jag kör iväg med bilen, men det är inte alltid de har tid med det. Oftast går det bra med hämtningen också men ibland får någon av dem för sig att de inte vill följa med hem, oftast är det Moa som kan få sådana idéer. Det slutar ofta med jag sitter genomsvettig och försöker få på henne kläderna medan hon firlar som en ål i mitt knä. Men hem har vi kommit varje dag hittills i alla fall :-)!

Babysimmet på lördagarna har dragit igång igen! Det är så himla mysigt att komma iväg på det och det märks på båda barnen att de gillar det väldigt mycket. I lördags var Max helt galen och ville hoppa från kanten i princip hela tiden, det är ett stort framsteg för hans del. Han har inte gillat det speciellt mycket innan. Önskar att jag kunde visa några bilder därifrån men det är inte så lätt att bada och ta bilder samtidigt har jag märkt...

Idag är det Morbror Martins födelsedag och eftersom vi missade kalaset i söndags ska vi passa på och gå bort och säga grattis till honom ikväll i stället!

Sköt om er alla!

Kram!

RSS 2.0