Three....

...is a magic number!


Smaskens!

De var mycket goda kan jag intyga, fatet är just nu inte lika fullt som på bilden nedan men det är inte tomt ;). Vi bestämde oss för att kalasa vidare ikväll efter maten när vi är själva hemma. Stoffe ska iväg på hockey.


Samarbete...

...och full koncentration. Gott ska det bli!


Back on track (hoppas jag...)!

Idag har det varit vanlig vardag igen, dvs Moa och Max har varit på dagis på förmiddagen och Morris och jag har skrotat hemma. Jag tror vi längtade lite efter det allihop utom möjligtvis Morris som inte riktigt har kommit sig för att göra något. Han tyckte nog att det var konstigt att inte Moa och Max var hemma. Moa och Max tyckte att det var toppen på dagis, de hade gått till biblioteket och tittat på teater och var ganska uppspelta över det när vi hämtade dem.

Strax innan lunch kom "min vän Hellen" på besök och det var så kul att äntligen träffas, tyvärr blir det alltför sällan men vi ska försöka ändra på det ;). Trots att Morris inte var på sitt soligaste humör efter sin middagsvila hade vi en mysig eftermiddag tillsammans.

Helgen har varit lugn och skön. I lördags efter simningen körde vi till Moffar och hälsade på och sen på kvällen hade vi vänner på middag. Söndagen bjöd på 3-årskalas hos fina Gordon och där var det massor av barn och fullt ös :).

Här kommer ett par bilder från helgen.


Morris på promenad med finskorna på!Tvillingarna bus!


Brorsorna bus!


Alla tre godingarna!

Nu är det dags att säga godnatt till Moa och Max och sen blir det soffan för min del. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken...

Kram!

Tillbaka med bilder!

Nu är vällingen slut, tänderna borstade och alla tre barnen nerbäddade. Moa och Max har fortfarande tänt på sitt rum, de får vara vakna en liten stund till med tanke på sovmorgonen i morse.


Morris kör gärna runt med någon av dockvagnarna här hemma och
detta är den som passar bäst rent storleksmässigt. Idag kunde jag inte
hålla mig för skratt när han kom gåendes, kolla innehållet i vagnen :)!Frukt- och dricka-paus på lekplatsen.


Full fart på gungan!


Min iPhone är poppis...


Morris får testa Moas stol. Efter det ville han knappt gå därifrån, han
kände sig nog som stora killen där ;)!


Det var alla bilder för den här gången.

Kram igen!

Prickig korv.

Vilka härliga dagar det har varit! I alla fall vädermässigt ;)! Solen har värmt med sina efterlängtade strålar och trots att Max inte är helt kry än så har vi kunnat vara ute och njuta av den en del.

Idag är första dagen som Max är helt feberfri sedan i fredags kväll, igår hade han nog inte över 39 på hela dagen men ändå feber. På morgonen igår såg jag att han hade fått en del prickar på bröstkorgen och ut mot armhålorna och idag hade de förökat sig en hel del om man säger så. Jag misstänker att det är tredagarsfeber han har, precis som jag tror att Morris hade när vi kom hem ifrån Sälen. Han är inte speciellt besvärad av prickarna, han har sagt ett par gånger idag att det kliar på dem men det verkar inte vara så farligt, skönt det i alla fall! Om det nu är tredagarsfeber så har alla tre barnen haft det och det betyder att de inte kan få det igen. Jag har i alla fall för mig att Moa hade det när hon var en liten plutt.

Idag passade vi på att gå till lekplatsen på förmiddagen och njuta av frisk luft och solsken. För nästan första gången så var det inte bara vi som var där, helt otroligt! Sex andra barn kom också dit, där ser man vad lite solsken kan göra ;).

Barnen har så klart inte varit på dagis den här veckan och eftersom Max inte har varit kry så har varken han eller jag sovit speciellt gott på nätterna så vi har tagit lite sovmorgon i stället. Skönt när alla tre barnen vill ha sovmorgon på samma dag :)! Därav förskjuts läggningen lite på kvällarna också men nu börjar det nog bli dags för lille herr Mårtensson tycker jag det låter som. Han brukar få välling halv åtta ungefär och i skrivande stund är klockan fyra minuter över halv åtta så det är snart kris ;).

Jag återkommer om en stund med bilder från dagen.

Kram!

Bilder!


Mera sol!

Just nu sitter jag i en brassestol med näsan mot solen och bara njuter! Moas och Max lek hörs i bakgrunden och Morris vilar i vagnen. Det är sådana här stunder jag ska lägga på minnet och ta fram vissa dagar när allt inte känns lika smidigt.

Max är fortfarande febrig men idag har tempen än så länge i alla fall hållt sig under 40 grader så det kanske är på väg att vända nu. Igår kväll var den uppe på 40,7 - obehagligt mycket om jag får säga det själv! Nätterna är ganska oroliga när febern är så hög, Max yrar och jag har svårt för att koppla av så jag är ganska trött idag. Alltså ännu mer välkommet med lite sol på näsan i en brassestol på altanen ;).

Mormor har varit på besök en stund idag och vi passade på att spela årets första kubbrundor med barnen, kul!

Eftermiddagen blir lugn den också.

Kram!


Härliga sol!

Morris och Moa passar på att leka i sandlådan när solen är framme. Max ligger tyvärr fortfarande i sängen och pustar med hög feber :(.


Svartvit lördag!

Lördag och helg. Lördag betyder egentligen simning för alla barnen men Max är inte helt kry och eftersom det blir lite krock med tiderna så fick både han och Moa avstå simingen idag. Morris och jag var där och plaskade en halvtimme och det var mys.

Så här såg det ut här hemma för en stund sen.


Morris i ritartagen. Han kommer fram till en och klappar på benet och
säger: "Eh eh eh!" och när han har fått ögonkontakt så går han och
visar vad det är han vill. I det här fallet gick han fram till pysselskåpet
och klappade :).Max är febrig och ligger och vilar och kollar tv.


Moa leker med Barbie i lekrummet, härligt när man kan stöka till det
och leka precis hur mycket som helst ;)!


Nu är det dags för lunch här och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får hålla oss hemma i alla fall med tanke på att Max inte är riktigt kry. Han har lämnat in ett önskemål om att hyra film så det kanske vi får fixa. Och köpa godis så klart, det är ju lördag!

Kram!

Vågar man tänka vår?


Det här känns i alla fall som ett vårtecken!


Morris! 17 månader idag :).

Just nu har Moa kompisbesök av Maya och de leker fint nere i lekrummet, Max sitter vid datorn, Morris sover och jag ska strax börja förbereda maten så att vi hinner äta innan brottningsträningen som börjar kvart över fem.

Hoppas ni har en skön tisdag - det har jag!

Kram!

Härmapa!


Pappa har ont i ryggen och behöver sträcka ut lite och Morris gör detsamma ;)!

Kram!

RSS 2.0