Busungar!

Sätter mig vid datorn en stund för att slappa lite. Hör hur barnen leker fint på sitt rum, Max säger åt Moa att hämta diverse saker, Moa springer och hämtar diverse saker, Moa frågar Max något och Max svarar, de fnittrar lite, Max ber Moa hämta något mer och Moa springer och hämtar.

När jag slappat klart går jag in på rummet för att se vad de leker. Då ser det ut så här:


Inne i garderoben sitter Max med MASSOR av saker och utanför står Moa
och väntar på att bli ombedd att springa och hämta mer :-)!

Sötungar!

Kram!

Jobbdags!

Redan söndag och snart är helgen slut! För oss har det varit en sjuk helg. Magsjuka, feber, förkylning och lite magsjuka till.... Ungefär så har vi haft det!

Som ni vet har jag varit utan jobb ett litet tag men nu är det slut på det! I fredags fick jag ett positivt besked - jag har fått jobb och börjar redan i morgon! Så nu är det slut på kortdagarna på dagis, eftermiddagsmyset hemma och hellediga fredagar. Känns både bra och dåligt men det är nog mest nu innan man har kommit in i jobbköret igen som det känns så. Sen rullar det förhoppningsvis på som vanligt igen! Jag hoppas att jag kommer att trivas med jobbet men jag behöver nog en tumme eller två för det är lite av en utmaning :-)! Spännande!

Nu ska jag mysa med busarna och samtidigt försöka få något gjort här hemma!

Kram!


Fredag!

Då var det fredag igen och veckorna bara rasar iväg, det är ingen större skillnad på det vare sig man jobbar eller ej har jag märkt!

Just den här fredagen är lite tung även om det är skönt att helgen är nära. Max blev dålig i natt och det har varit sängklädesbyte två gånger under natten och många blöjbyten däremellan. I morse var han så klart trött efter den jobbiga natten så han tog sig en välbehövlig sovmorgon. Moa däremot var pigg som en lärka och ville gå upp med tuppen så det var bara för mig att masa mig upp ur sängen ;-)! Tror bestämt att jag ska passa på att vila mig lite när barnen vilar middag annars blir det en låååång dag....


Sjuklingen igår kväll innan sjukan bröt ut...

Ha en skön fredag!

Kram!

Arga!

Så här ser Moa och Max ut när de är arga, i alla fall om man frågar dem när de är glada ;-)!


Man blir inte direkt rädd för arga Moa när hon ser ut så här...


...inte för Max heller!

Riktigt så söta är de inte när de blir arga på riktigt ;-)!

Kram!

Ameh!

Vad är detta?! SNÖ! Det vill vi INTE ha nu!

Igår var jag ute och rensade lite i rabatterna och fick hjälp av Moa att plocka bort lite löv som täckte de fina vårblommorna som tittar fram i rabatten. Så här mysigt hade vi det i finvädret då:


Just här är det fikapaus men jag lovar, vi gjorde lite nytta också ;-)!

I morse trodde jag knappt mina ögon när jag tittade ut! Då såg det ut så här:


Blä för den här utsikten när det är den 24 mars!

Det som gör mig liite gladare är att det är klarblå himmel och att jag ser att snön sakta men säkert är på väg bort igen! Hoppas hoppas att det betyder att våren är här för att stanna!

Ha en skön tisdag!

Kram!

Fredag!

Då var det fredag igen och ännu en "arbetsvecka" är över. För min del har den inte inneburit så mycket arbete, men det känns i alla fall mysigt att helgen är nära. Barnen är lediga idag så vi går och skrotar här hemma. Vet inte riktigt vad som ska hända idag, jag känner mig lite trött efter en mindre rolig natt med Moa, men vi får se om jag piggar på mig!

Igår kväll var jag på en riktigt trevlig reunion med gamla kollegor från Cap, mycket trevligt och mycket god mat! Tyvärr var inte väglaget så trevligt när jag skulle köra hem i natt så jag var inte hemma förrän runt halv ett och strax efter det började Moa gråta hejdlöst och jag kunde inte lugna ner henne och få henne att somna förrän efter två timmar ungefär. Stackars liten.... 

Gårdagens bästa händelse var den finfina nyheten att fina vännernas lille gosse kom till världen! Stort grattis Sofie och Linus och välkommen till världen lille Gordon! Vi längtar så efter att få träffa er alla tre!


En go' kille sitter och smaskar på lite mjölk och "knäcke"!


Mumsigt värre!

Ha en skön fredag!

Kram!

Titta här!

Jag är så himla nöjd med barnens mössor och halskragar från Geggamoja och var bara tvungen att skicka en bild på en geggamojig Moa till dem. Titta här så får ni se! Kul!

Kram!

Lycka...

...kan vara nästan vad som helst, speciellt när man är två och ett halvt år gammal. Här kommer bildbevis från några av lördagens lyckliga stunder.


Moffar hade fina cyklar med när han kom och hälsade på och här ser ni
två lyckliga barn som testar vrålåken. Tack Moffar!


Max hjälper till med potatismosen när det är dags att göra lunch! Även
detta gör en liten kille lycklig!


På kvällen blev det chipspremiär för Moa och jag tror inte att jag behöver
skriva att hon var lycklig, det syns...

Ha en skön söndag!

Kram!


RSS 2.0