Ännu en liten utflykt...

...med betoning på liten :). Nu när jag äntligen köpt en cykelsits till Morris kan barnen och jag ut och cykla små rundor och det uppskattar vi nog nästan lika mycket allihop. Moa och Max blir säkrare och säkrare och det går bättre och bättre att cykla tillsammans. Ibland kan det bli lite svettigt att hålla reda på alla men det brukar gå ganska smärtfritt.
 
Dagen efter vår tågresa till Kristianstad var det riktigt härligt sommarväder och efter en förmiddag med hopp i vattenspridaren tog vi cyklarna och cyklade ner till byn och köpte glass. Det var en härlig dag och jag håller med Max som sa: "Mamma, detta är livet!" när de hoppade som bäst genom vattenspridarens strålar!
 
Här kommer lite bilder från vår dag!
 
Det är det här som är livet!
 
Badbusarna!
 
Glasspaus i Åparken.
 
Testar storstolen!
 
Vår fine lillebror!
 
Idag är det inget vidare sommarväder här i Töjringe så vi gör mest ingenting. Dessutom är elektrikern här och kopplar in lampor och annat i trädgården så vi behöver hålla oss hemma för att han ska kunna gå in och ut som han behöver. Det blir en lugn dag, kanske någon liten utflykt i eftermiddag men det beror både på vädret och hur lång tid det tar för elkillen här. Snart snart är trädgården färdig och det blir så himla fint! Jag ska försöka visa er i ett inlägg så småningom vilken förändring som skett här :).
 
Kram!

Bilder!

Eftersom det var ett tag sen jag var en flitig bloggare har jag en hel del bilder att dela med mig av för att jag inte har bloggat betyder ju inte att vi inte har hittat på något! Här kommer ett gäng bilder från den senaste tiden!
 
I samband med Hannas konfirmation i början av maj var Moster Emma och Darragh "hemma" på besök. Ett väldigt efterlängtat sådant!
 
Morris och Darragh.
 
Det har varit sommarfest och avtackning av 6-åringarna på dagis!
 
Moa med några av kompisarna. De flesta hamnar i samma klass som Moa och Max till hösten men ett par stycken har valt en annan skola.
 
Här får Moa ett minne i form av en skiva med bilder på henne från dag 1 på dagis till nu. Ganska nostalgiskt att titta på kan jag meddela...
 
Här är det Max tur att säga tack och hejdå till de fina fröknarna!
 
Här är vi hos våra fina vänner i Luhr och Morris testar Gordons fyrhjuling, gissa om han blev förälskad?!?
 
Moa och Morris chillar...
 
En solig dag i hembygdsparken i Hässleholm.
 
På min födelsedag var vi på Oscar och åt middag och där hittade barnen det här lilla lekrummet ;)!
 
Glugg nr 2 för Moas del!
 
Blåbärsplockning hos min fina farmor!
 
Mera blåbär!

Det var några bilder det, hade tänkt dela med mig av fler men datorn vill inte som jag vill ikväll så jag ger upp nu. Kanske kommer tillbaka med mer i morgon ;)!
 
Kram!
 
 
 

Åka tåg!

Moa och Max har väldigt länge pratat om att de vill åka tåg men det har bara inte blivit av att vi har gjort det. En dag i förra veckan tog vi tag i det och tillsammans med mormor åkte vi tåg till Kristianstad och hade en mycket mysig dag! Kristianstad var helt rätt stad att åka till den dagen för solen strålade från en klarblå himmel hela eftermiddagen!
 
Här kommer några bilder från vårt lilla äventyr!
 
 
         På perrongen i Hässleholm. Moa frågade lite nervöst om vårt tåg såg ut som det som redan stod där..                  Efter lite lek på lekplatsen i Tivoliparken tog vi en välbehövlig glasspaus!
De hade planterat blommor så fint!
 
På vägen hem sprang vi minsann på Max bil ;)!
 
I väntan på tåget hem lyssnade alla på Morris favoritlåt på mormors telefon!
 
Vi hade verkligen en mysig dag och konstaterade att det behöver inte vara några storslagna aktiviteter för att barnen ska vara helnöjda!
 
Kram!
 

Äntligen!

Det har inte fungerat att blogga från telefonen på ett tag men nu äntligen verkar det funka igen. Vi njuter av sommarlovet och nu börjar de hellata dagarna för i fredags var det avslutning på Moas och Max sommarsimskola som de gått på i tre veckor. De har lärt sig massor och båda två har nu tre simmärken, Baddaren Blå som de hade sen innan, Baddaren Gul och Sköldpaddan som de klarade nu på sommarsimskolan. Gissa om de är stolta?! Ja, jag och Stoffe är så klart också stolta för de har utvecklats jättemycket på de här tre veckorna. Jag lovar att vara tillbaka med fler bilder snart ;). Här ser ni två helnöjda barn!


RSS 2.0