Midsommarhelg!

Nu är midsommarhelgen över för det här året och vi har haft en riktigt mysig och skön helg! I torsdags kväll hade vi fina Martin och Zita på besök och det blev en trevlig kväll med kinamat, massa prat och lite dat(a). Vi var alla lite trötta efter jobbveckan så det blev en tidig kväll.

Midsommarafton tog vi mest det lugnt. På förmiddagen passade vi på att vara i trädgården och fixa lite, det behövs både här och där kan jag säga. Lite bättre ordning blev det i alla fall, frågan är bara hur länge det håller... På eftermiddagen var det midsommarfirande i Stoby som stod på schemat. Som vanligt var det god mat, fint sällskap, många skratt och glada barn. Det regnade lite grann men vi hann med en midsommarpromenad utan att bli blöta i alla fall och barnen var ute och lekte både länge och väl. Emilia, som vi var hos, har en jättefin liten lekstuga och både Max och Moa blev väldigt förtjusta i den. Max tyckte det var super med ett eget litet hus som han kunde vara i. Jag måste erkänna att det satte snurr på lite lekstugetankar i mitt huvud men vi får se hur det blir med det.


Moa är glad och Max är busig i väntan på jordgubbarna!


Söta Emilia - värdinnan och ägaren till den fina lekstugan!


Kvällens underhållning, en mycket koncentrerad trumpetare och en glad
gitarrist :-)!


Fina Sofie och "lille Godom" var också med bland midsommarfirarna!

Midsommardagen började med sovmorgon för min del :-)! Sedan väcktes jag av skönsång och hurrande och när jag öppnade ögonen såg jag inte bara min fina lilla familj utan också en sprillans ny, jättefin cykel :-)! Det dröjde inte många minuter förrän jag satt på cykeln och tog premiärturen ner till byn för att handla frallor. Mysigt som bara den! Dagen fortsatte i firandets tecken, tack alla ni som tänkte på mig och gratulerade mig på min dag! Födelsedagen avslutades med en liten middag här hemma med fina vänner på besök. Tack för en trevlig kväll!

Även söndagen gick i firandets tecken då det var kusin Oskars tur att fylla år, 10 ÅR!!! Jag kan inte förstå var tiden blir av. Grattis igen Oskar! Det bjöds på grille och tårta på Linden och solen strålade som den nästan alltid gör på just Oskars födelsedag!

Idag har det varit jobb igen och jag har längtat extra mycket efter busungarna! Det brukar bli så när man har haft lite extra lång helg, då blir längtan än större än vanligt.


Kvällen avslutades med ett välbehövligt bad efter en hel dags utelek på
dagis.

Bara 14 arbetsdagar kvar, sen semester.... Ljuvliga semester!

Kram!


VAB

Idag är det första VAB-dagen på länge. Sist var när Max slog ut framtanden och det känns som det var ett tag sen. Max klagade igår kväll på att han hade ont i magen och han verkade allmänt hängig och var inte sig själv riktigt. I morse när jag var helt klar och skulle väcka barnen så kände jag att Max var varm. Han hade strax över 38 graders feber så jag lät dem båda sova vidare och gick själv och la mig under täcket en stund till :-).

Max har varit lite hängig idag också och innan de skulle vila hade han över 38 grader igen så det kommer att bli en hemmadag i morgon också. Nu är det bara att hoppas att det inte blir något mer än feber och att vi andra inte blir smittade så vi ligger sjuka över midsommar.

Trots hängigheten var barnen ute en stund på förmiddagen, lite frisk luft har väl aldrig skadat!


Sandlådan är extra rolig nu när det äntligen kommit sand i den :-)!

Kram på er!

Ge mig...

...semester! Nu har nedräkningen börjat på allvar och det är "bara" 18 arbetsdagar kvar. Tänk er själva att få vara med de här snyggingarna dagarna i ända:Kan knappast bli bättre faktiskt!

Som synes så har båda två lärt sig cykla ganska bra nu, det som de dock inte behärskar riktigt än är att bromsa. Förhoppningsvis kommer de underfund med det också snart!

Kram på er!

Bildsummering

Nu har två helger gått sen sist och som vanligt rusar tiden iväg.

För exakt två år och tio månader sedan kämpade vi på för fullt på Förlossningen vid den här tiden och knappt tre timmar senare hade vi världens finaste små bebisar hos oss. Det känns fortfarande lika otroligt och mäktigt att dessa två finingar är våra!
 
Här följer lite bilder från förra helgen när vi kunde njuta av högsommarvärmen. Det är annat än man kan säga om vädret just nu...Mors Dag firade vi hemma hos Morbror Martin och Zita med massor av
sol, fin familj och god mat! Här är Oskar och Moa i lektagen!


Arvid håller ordning på Moa så att hatten sitter på plats i värmen!


Vad kan vara härligare än att rulla runt och busa i gräset?


Hela gänget! :-)

Spavistelsen förra helgen var helt fantastisk! Vädret och sällskapet var oslagbart och vi hade hur kul som helst!


Poolområdet på Torekovs Hotell och Spa . Det var precis så härligt som
det ser ut på bilden!

Första dagen på jobbveckan är nu avklarad och för min del återstår det bara tre arbetsdagar :-). Det är barnfri dag på dagis på fredag så jag har tagit ledigt och ska vara hemma och mysa med barnen. Ser fram emot det SÅ himla mycket!

Stor KRAM på er!
RSS 2.0