Höstlov!

Första dagen på höstlovet idag och vi passade på att ta en förmiddagspromenad!

 

 

 


Vårt eget Nimis!

Vi har ett eget Nimis hemma hos oss ;)!


Slående likheter!

Många säger att Morris blir mer och mer lik Max för varje dag som går men jag har lite svårt att se det, i alla fall utseendemässigt. Den här bilden visar tydligt att han är lik honom när det gäller vad han är intresserad av, här står han nämligen och tittar på stensättarna när de jobbar utanför fönstret ;)!


Fredag!

Redan fredag, var har den här veckan blivit av!?

Idag har vi varit på fikabesök på Linden på förmiddagen och har inga direkta planer för eftermiddagen. Ikväll ska jag ut och äta med en god vän och barnen ska vara hemma och mysa med pappa :).

I morgon bitti är det simning för hela slanten, Morris simmar klockan 8 och Moa och Max klockan 9. Sen vankas det 35-årskalas i Lur på kvällen, trevligt trevligt!

Snart kommer ett inlägg med ett par bilder från 1-årskalaset!

Kram och trevlig helg!


Familjeporträtt!

Moa har gjort en bok på dagis, det finaste familjeporträttet jag nånsin sett! Till höger är vi hela familjen och till vänster är de som hon högt önskar fanns i familjen, nämligen en katt, en hund och en kanin!

Kram!


Morris 1 år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Morris födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis på 1-årsdagen världens bästa Mossan! För ett år sen var det ganska svettigt vid det här klockslaget, vi hade varit på förlossningen i drygt en timme och det märktes att någon hellre ville vara utanför magen än i magen om man säger så... Några timmar senare var lyckan total och vår älskade lillebror hade kommit till världen!


Far och son!

Att det redan har gått ett helt år känns nästan ofattbart! Samtidigt som det känns som att Morris alltid har funnits hos oss så känns det som att det var alldeles nyss han föddes. Morris har ju varit en väldigt nöjd "liten" kille i princip ända sen han föddes och det är han fortfarande. Just nu är han överallt och ingenstans på samma gång och han är väldigt nyfiken och klåfingrig av sig. Han vet precis var han får och inte får vara men han bryr sig inte så mycket om det ;).

Han går väldigt gärna när man håller honom i handen och det blir stadigare och stadigare. Idag har han till och med tagit ett par steg utan att hålla i någon men så fort han kommer på det så dunsar han på rumpan. Men jag tror inte att det dröjer länge tills han springer runt här hemma!


1-åringen :)!

Idag har Morris haft lite av en otursdag, han har ramlat och ramlat och ramlat och fått ett par rejäla törnar. Bland annat slog han sig vid ögat så att det gick hål på skinnet och kom blod och det tyckte Moa och Max var intressant... Jag antar att det inte var sista gången han slog sig!


Alla tre godingarna på lekan igår!

Nu ska vi fira vidare här, snart kommer pappan i familjen hem och då blir det presentöppning!

Kram!

Testing testing!

Äntligen har det kommit en app som gör att man kan blogga från mobilen! Ska bli spännande att se om tekniska jag kan få det att fungera ;)!

Kram!


Sov gott!

"Mamma, du vet väl om att jag älskar dig?"

Det är inte mycket som slår att få de orden viskade i örat när man säger godnatt till sina barn. Jag kommer att sova gott i natt!

Kram!

RSS 2.0