Helgen som gått...

...har varit full av snö och andra trevligheter! Fredagen tillbringade vi med fina vännerna Sofie och Linus och lille sötungen Gordon! Lille plutten som snart fyller ett år, helt otroligt vad det året har gått snabbt! Det är så härligt att se barnen tillsammans, trots att det skiljer ganska mycket mellan dem så uppskattar de varandra så mycket. Tur det, för föräldrarna är också väldigt glada för varandra :-)!

I lördags morse ringde klockan som vanligt strax innan sju vilket tyvärr är ett måste för att vi ska hinna vara på plats på simningen klockan 8 (!) när det är dags för babysim. Vi fixade och grejade som vanligt här och eftersom det hade kommit typ två meter snö på natten (det kändes så i alla fall, men 20 cm är nog mer sanningsenligt) så fick Stoffe ge sig ut och skotta för att vi skulle kunna ge oss iväg. Tyvärr gick det inte så bra, Stoffes bil var nära att fastna mitt på gatan, så vi fick ta vår lilla packning och gå in igen. Fast först passade vi på att göra lite snöbollar eftersom det var så fin kramsnö :-)! På eftermiddagen gav vi oss iväg för att hälsa på Anders, Frida, Eric och Isabell och det var lika trevligt som förväntat! Barnen lekte, stimmade och stojade till klockan elva när vi bestämde oss för att ge oss hemåt i snön.

Idag mös vi mest här hemma på förmiddagen och när badhuset hade öppnat bestämde vi oss för att åka dit idag i stället eftersom det inte blev något igår. Barnen gillar det verkligen och vi blandade lite rutschkaneåkande med hopp från kanten och doppa huvudet.

I förmiddags när vi gick här hemma och gjorde mest ingenting passade barnen på att prova mina gamla (med betoning på gamla) glasögon. Så här såg sötnosarna ut då!Moa poserar som den linslus hon är och Max ser mer ut som han
just sett något förskräckligt! Det sistnämnda kan i och för sig
stämma, för bakom kameran stod en pyjamasklädd och söndags-
mosig mamma :-)!


Innan jag avlsutar passar jag på att visa utsikten här i lördags morse innan plogbilen kom på besök!


Snö, snö, snö!


Ha en skön söndagskväll!

Kram!

Hej!

Tänkte försöka ge mig på att lämna ett litet avtryck och samtidigt ett tecken på att allt är väl med oss! Vi varvar jobb och dagis med bus i det härliga vintervädret, simning på lördagarna och massa annat kul.

I söndags gav vi oss bort till lekplatsen för att åka lite pulka i den lilla backen där, men det var till en början inte alls uppskattat av barnen. Eftersom det inte var någon som hade gått i snön där innan så hade de stora problem att ta sig fram. Det var tungt för mig också att gå där så jag kan tänka mig hur jobbigt det var för dem som nästan hade snö upp till låren. Efter lite kämpande och ett antal åk för att få till en bra bana hade vi en jätterolig stund där borta. Jag skrattade så jag kiknade emellanåt när de tokade sig allt vad de kunde :-). När vi kom hem beställde barnen varm choklad och så fick det bli! Smaskigt!

Vi har nedräkning här hemma och om ganska exakt en månad beger vi oss till Egypten för lite avkoppling. Det ska bli så väldigt skönt att komma iväg lite tillsammans och jag tror att vi behöver lite sol och värme allihop. Gjorde ett tappert försök att klista in en bild från hotellet vi ska bo på men det gick inte så bra. Det ser hursomhelst jättefint ut och jag hoppas att vi får en skön vecka!


Max ser nöjd ut när han får spika i mammas grytunderlägg...


Efter pulkaturer hos Moffar myser Moa med lite varm choklad
i bästa Hannas knä!


Stoffe håller på att renovera i källaren och Max med sitt enorma intresse för "jobbegrajor" tycker så klart att det är toppen! Han hinner vanligtvis inte mer än hem från dagis förrän han ska ta på sina jobbebyxor och traska ner i källaren och hjälpa till. Det blir fint som snus där nere så de gör ett bra jobb de där grabbarna!


Inte ens när det är dags för kvällsvälling kan Max hålla sig ifrån
jobbandet i källaren :-)!


Ha en skön kväll!

Kram!
RSS 2.0