Stughäng!

I fredags körde barnen och jag till farmor och Conny i stugan för att ha ett par mysiga dagar där. Det hade vi verkligen också, solen värmde emellanåt som om det vore mitt i sommaren och vi njöt av att ha en liten minisemester :)! Vi stannade bara en natt men eftersom vi kom dit så pass tidigt i fredags kändes det ändå som att vi var där länge. Och ändå är inte helgen slut, en hel ledig dag till finns ju kvar :)!

Max knä hade blivit mycket bättre och läkte jättefint och han tog sig fram bra även om vänsterbenet var stelt som ett träben, han vågade inte riktigt böja på det. Men igår kväll hade han otur igen och råkade slå i knäet i en tröskel här hemma när han skulle resa sig upp från golvet... Det började blöda lite igen och han hade jätteont. Jag tänkte (och hoppades) att det skulle vara bra till idag men han börjar gråta så fort han ska stödja på det. Skit också! Ska försöka få tillåtelse av honom att titta på det nu för att se om vi behöver åka till sjukhuset igen, håll tummen för honom!!

Ha en skön söndag!


Sommarvärme!

Anar man lite ketchupeffekt när det gäller våren det här året? Först kommer inget, sen kommer inget, sen kommer inget och sen kommer allt!! Idag har det varit riktigt sommarvarmt och härligt, i alla fall här i Töjringe!

Mormor kom på besök på eftermiddagen och vi satt ute i solen och njöt! När det var dags för mormor att bege sig hemåt ville Morris följa med och det fick han! En sån pinne han var när han gick med mormor mot bilen, "Mamma, du kan inte följa med, det går inte. Du får vänta här!" Han njöt verkligen, det märktes lång väg.

Fick bilden här nedanför på honom och han ser ut att njuta även där! Nu är han dock hemma igen och sussar sött i sin säng precis som Moa och Max också gör, fast i sina egna sängar då förstås ;)!

Ha en skön kväll!


En hjältinna också ;)!

Vi har ju en hjältinna i familjen också, även om smärtan inte var densamma och dessutom självvald... Moa har ju tagit hål i öronen! Hon var så modig! Det kom några krokodiltårar precis efteråt men det gick över väldigt snabbt!


Hjälten!

Max är verkligen en hjälte! I fredags gjorde han sig ordentligt illa när de var i skogen med fritids. Han ramlade och landade oturligt nog med sitt vänsterknä på en vass stubbe. Efter nästan fem timmar på vårdcentralen och sjukhuset kom vi hem, tre stygn och några tejpningar rikare. Stackaren har haft så ont i helgen men ändå inte beklagat sig alltför mycket. Det är lite bättre idag och han har varit i skolan. Hans kompis Magnus har agerat personlig assistent och hjälpt till med sånt som är lite knivigt när man inte vill börja på benet, som att ta på skorna till exempel. I onsdags hade han också otur och lyckades få en blåtira så det var ingen höjdarvecka för hans del... Men nu hoppas vi på fin läkning så att han snart är tillbaka på full speed igen ;)! 


Mysig ledig dag!

Åh vilken mysig ledig dag vi hade igår, barnen och jag! Vi slappade, cyklade en runda som innehöll stopp både vid ankdammen och vid lekplatsen, plockade vitsippor, åt lunch ute, läste böcker i solen och bara hade det skönt. Härligt härligt!

 

 


RSS 2.0