Helgen som gått...

...har varit full av snö och andra trevligheter! Fredagen tillbringade vi med fina vännerna Sofie och Linus och lille sötungen Gordon! Lille plutten som snart fyller ett år, helt otroligt vad det året har gått snabbt! Det är så härligt att se barnen tillsammans, trots att det skiljer ganska mycket mellan dem så uppskattar de varandra så mycket. Tur det, för föräldrarna är också väldigt glada för varandra :-)!

I lördags morse ringde klockan som vanligt strax innan sju vilket tyvärr är ett måste för att vi ska hinna vara på plats på simningen klockan 8 (!) när det är dags för babysim. Vi fixade och grejade som vanligt här och eftersom det hade kommit typ två meter snö på natten (det kändes så i alla fall, men 20 cm är nog mer sanningsenligt) så fick Stoffe ge sig ut och skotta för att vi skulle kunna ge oss iväg. Tyvärr gick det inte så bra, Stoffes bil var nära att fastna mitt på gatan, så vi fick ta vår lilla packning och gå in igen. Fast först passade vi på att göra lite snöbollar eftersom det var så fin kramsnö :-)! På eftermiddagen gav vi oss iväg för att hälsa på Anders, Frida, Eric och Isabell och det var lika trevligt som förväntat! Barnen lekte, stimmade och stojade till klockan elva när vi bestämde oss för att ge oss hemåt i snön.

Idag mös vi mest här hemma på förmiddagen och när badhuset hade öppnat bestämde vi oss för att åka dit idag i stället eftersom det inte blev något igår. Barnen gillar det verkligen och vi blandade lite rutschkaneåkande med hopp från kanten och doppa huvudet.

I förmiddags när vi gick här hemma och gjorde mest ingenting passade barnen på att prova mina gamla (med betoning på gamla) glasögon. Så här såg sötnosarna ut då!



Moa poserar som den linslus hon är och Max ser mer ut som han
just sett något förskräckligt! Det sistnämnda kan i och för sig
stämma, för bakom kameran stod en pyjamasklädd och söndags-
mosig mamma :-)!


Innan jag avlsutar passar jag på att visa utsikten här i lördags morse innan plogbilen kom på besök!


Snö, snö, snö!


Ha en skön söndagskväll!

Kram!





Kommentarer
Postat av: Frida

Tack så mycket för i lördags, det var super trevligt!

Så roligt med glasögonen:)

Skönt att ni kom iväg och badade igår istället, vi hoppade över vår simning för Eric sov till halv tio, han var riktigt trött efter allt bus!



Kram kram!

2010-02-22 @ 14:16:27
URL: http://www.ericoisabelle.blogspot.com
Postat av: E!

Åh! Vad söta! Jag kommer ihåg att jag lånade dina glasögon lite i början när jag såg dåligt. De ser i alla fall inte så hemska ut på barnen, de är söta i allt! Kram!

2010-02-25 @ 16:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0