Badpremiär!

Igår var det soligt och härligt i Skåneland och Max och Moa hade sin premiär för utomhusbad. Vi blåste upp den lilla poolen och Stoffe bar varmvatten som bara den och sen satt båda barnen och plaskade, fnissade och hade det mysigt en bra stund.

image88
Max badar och kollar gräsmattan på samma gång

image89
I badet blir Moa busig och gör sin nypåkomna min där hon visar alla fyra gaddarna samtidigt :-)!

Ha en skön lördag!

Kram!

Semestern har börjat!

Nu har semestern börjat och igår var det riktigt härligt sommarväder. Idag är det däremot lite gråmulet och jag läste precis att de varnar för rejäl åska här i Skåne, kul kul... Dagens planer är inte så många, men troligtvis blir det en tur till Kristianstad och Babyproffsen för att få lite hjälp med de nya bilstolarna. Hur vi än bär oss åt så får vi inte till det så att stolarna sitter rätt + att Stoffe ska kunna ta sig in i bilen utan att behöva bryta av benen för att få plats :-). Positiv som jag är så tror jag inte att det finns något sätt att lösa det på så det slutar troligtvis med att vi antingen får köpa ny bil (typ busstorlek) eller att vi får köra i vars en bil när vi ska någonstans. Vi får väl se hur det går ;-)!

Om det blir Kristianstad så blir det troligtvis ett par besök i några affärer. Barnen behöver bland annat vars ett par skor och jag har hört att det öppnat en ny skoaffär där med bara barnskor.

Här kommer lite bilder från gårdagen när vi var ute och njöt av det fina vädret.

image84
Klättra på mamma är KUL!

image85
Tjoho så kul det här var! Perfekt motstånd när man kör ute i gräset!

image86
Max bjuder Moa på en liten åktur!

image87
Hur kör du egentligen?!? :-)

Kram på er! Vi hörs snart igen!

Förkylt som tusan!

Det är läget här hemma just nu! Jag började känna mig kass i fredags med halsont och hosta och i lördags var det inte bra alls. Sen blev Max också dålig med snuva och feber och nu har Moa också börjat bli snuvig. Stoffe är den som har klarat sig bäst den här gången. I lördags var jag helt slut så Stoffe tog med barnen och åkte på en fikadejt med sin syster så jag fick vara själv i flera timmar! Så skönt! Hann med att ligga på soffan och titta på tv och sova lite, vardagslyx som man nästan glömt bort :-)!

Max har varit jättetäppt och natten till igår blev det inte många timmars sömn för varken honom, Stoffe eller mig. Därför kändes natten till idag, med de vanliga 5-10 uppvakningarna, som en jättebra natt :-)! Hoppas att förkylningarna försvinner under veckan så att vi kan ha en bra semester sen. Stoffe jobbar bara den här veckan också sen har han tre veckors semester! Det ska bli så mysigt! Hoppas att solen kommer tillbaka också!

Moa reser sig mot precis allt just nu! Stolar, gåstolar, ostabila bord, våra ben (vilket är jobbigt när man har "förkylnings-mysbyxorna" på för de kasar ner), Max - ja, verkligen allt! För det mesta går det ganska bra, men hon verkar tycka att det är lite läskigt. Speciellt eftersom hon inte vet riktigt hur hon ska ta sig ner igen. Hon går några steg ganska stabilt nu och jag misstänker att hon snart kommer att knata runt här hemma. Det saknas lite balans än, men den kommer nog snart.

Förra veckan hade vi faster Pernilla och kusin Erik på besök och det var supermysigt! Så kul att få träffas igen och se vilken stor kille Erik hade blivit. Hoppas att det inte dröjer alltför länge till nästa gång vi ses igen.

image81
Max visar Erik hur man poserar inför kameran men Erik är mer intresserad av att studera
Max och Moas leksaker :-)

image82
Se vad jag kan!

image83
Trots förkylning är Max en ganska busig kille!

Ha det fint och håll tummarna för att vi snart får SOL!

Kramar!


Våra fina barn!

Regnet bara öser ner och ibland känns dagarna hur långa som helst! Men idag ska vi trotsa regnet och bege oss in till stan för att handla ett par presenter. Det är Sofie (Max fadder) och Gösse (Max och Moas kompis som egentligen heter Emilia) som fyller år.

image79

image80

Kram!

RSS 2.0