Hej!

Ville mest bara säga hej till er och meddela att vi mår väl. Eller i alla fall hyfsat. Jag har varit hemma från jobbet större delen av gårdagen och hela dagen idag för jag mår inte helt hundra men jag hoppas kunna vara back in business i morgon igen.

Idag när vi satt och fikade och pratade lite om vad som hade hänt på dagis berättade Moa för mig att tomten kommer snart. Men ändå inte snart sa hon, för det är en månad till. Och sen är det en månad till. Bara så ni vet. Så känn ingen julstress, för om Moa har rätt så dröjer det ett tag till innan det är dags.

Vi pratade också lite om vad som händer när tomten kommer. Båda barnen var helt inne på att då får man paketer. Moa önskar sig en häst och en blommaflicka med ben sa hon. Max önskar sig en blå racerbil. I alla fall önskar de sig det idag, vad som står överst på listan i morgon återstår att se. Själva säger de att de "älskar sig" lite olika saker och det är ganska gulligt faktiskt. Lite extra kul eftersom kusin Oskar sa precis likadant när han var liten. Jag minns en gång när vi var på Nisses han och jag. Han gick runt och tittade på alla leksaker och "älskade" sig nog varenda grej som fanns tror jag.


Hej!


Hej!

Kram på er!


Bäddat och klart!

Tog nyss den här bilden på Max som somnade för en stund sen. Notera hur han har fixat med sin snutte och lagt den över hela kudden plus att han har sett till så att nallen har fått lite täcke också. Sötunge!


En trött (och något svettig) sötnos!

Trevlig kväll på er!

Kram!

Söndag!

Bion gick hur bra som helst! Barnen verkade tycka att det var både spännande, roligt och mysigt så det blev verkligen lyckat. Filmen varade i 45 minuter och det var nog alldeles lagom med tanke på att barnen är tre år och att sitta stilla inte är deras favoritsysselsättning. Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på för lagom till att filmen var slut och vi skulle gå hem kom jag på att jag hade kameran med mig...

Nu är snart helgen slut och jag önskar så att den kunde vara lite längre. Vi har haft en mysig helg men tiden går som vanligt lite väl fort. Idag har vi varit och hälsat på Martin och Zita en liten sväng och om en stund ska vi köra till Linden och hälsa på Moster med familj, mysigt!

Max har haft lite otur idag. Han och Moa sprang och busade här hemma och när han stannade till och vände för att springa på andra hållet så sprang han rakt in i kanten på bänkskivan i köket! Det blev ett jack och blodet rann. Han blev så klart väldigt ledsen för det gjorde nog superont, men han lugnade sig ganska snabbt igen och sen var det mer blodet på hans och Stoffes kläder som han var bekymrad över... Nu har det gått några timmar och det ser helt ok ut. Där är en liten bula och ett jack men det ser som sagt helt ok ut i alla fall.

Ha en skön söndag!

Kram!


Biopremiär!

Idag blir det biopremiär för Moa och Max :-)! Det är Spöket Laban som gäller och jag hoppas att det går bra och att de inte tycker att det är läskigt när det släcks ner i biografen.

Återkommer med rapport och kanske lite bilder senare!

Kram!

Tack Faster Greta!

Så var det måndag igen och vi har haft en härligt lugn och skön helg! Önskar dock att jag hade hunnit samla ihop mer krafter än vad jag har gjort för jag känner mig ganska sliten. Har haft en släng av halsont (IGEN) men det känns lite bättre nu.

Idag när vi kom från dagis sprang barnen till postlådan för att se om vi hade fått någon post. Som vanligt på måndagar så ramlade i princip all reklam ut när barnen öppnade luckan men där fanns även något annat - nämligen vars ett paket till Moa och Max :-)!


Så här glada blev barnen när det fanns paket till dem i postlådan!

Vi kunde se på utsidan att det var min fina faster Greta som hade skickat paketen och nyfikenheten var stor hos oss alla tre.


Det låg supergosiga och jättefina stickade vantar i paketen!
TACK FASTER GRETA!

Det fanns också små meddelanden som hörde till vantarna men vi kanske inte ska avslöja för mycket. En ledtråd är dock att mormor och moffar ska hålla utkik när det har kommit snö och man kan göra snöbollar :-)!

Nu är det snart dags att påbörja matlagningen och sen blir det föräldramöte för min del. Barnen får stanna hemma och busa med sin fina pappa!

Kram på er!

Sköna söndag!

Idag har det verkligen varit det - en skön söndag! Barnen och jag har haft en heldag tillsammans och bara haft det mysigt.


Max kom intassande till mig vid åttasnåret och sa att han ville ha
välling. Sen var vi uppe och mös medan de andra sov vidare.


Moa vaknade vid nio när Max och jag satt vid frukostbordet. Efter
lite frukost var det lekdags. Medan jag fixade lite med tvätten satt
finingarna i Moas säng och läste bok. De har plötsligt kommit in i
en kepsperiod. Max vill gärna ha keps även när han är ute men jag
har sagt att det är för kallt för det. Då tar han på sig mössan och
sätter kepsen ovanpå :-). Alla sätt är bra...


Sedan blev det ett besök hos farmor och Conny där det bjöds på
smarrig fika! Kombinationen fläskkorv och kladdkaka är nog inte
vanlig, men Moa och Max komponerade själv sin meny och verkade
gilla det! Själv höll jag mig till kladdkakan.


Max håller koll så att allt går rätt till när farmor blandar saft!


Dagen avslutades med ett besök hos mormor. Vi gjorde pärlarmband,
åt god söndagsmiddag, tittade på Kalle Anka och mös innan det var
dags för pyjamas och välling. När vi kom hem bar jag in en sovande
pys och en väldigt trött pys och sen dröjde det inte länge förrän
det var tyst på rummet och jag var nyss inne och pussade på två
sömntutor!

Jag säger det igen - sköna söndag!

Kram på er!

RSS 2.0