Mera maskiner...

Idag har vi varit i Lur och hälsat på lite. Vi fick nys om att det skulle köras dumpers där hela dagen och med tanke på att Max längtat länge efter att få åka just dumpers så kändes det som ett tillfälle vi inte kunde missa. Till på köpet fick vi ju träffa våra fina vänner och deras underbara barn också och det är ju inte fel!


Just här var det paus i åkandet. Max och Gordon leker med bilarna
och Moa skjutsar runt på en sovande Hildur.Moa var som synes väldigt nöjd med att köra vagnen!


Stoffe var också ganska nöjd tyckte jag det verkade som :)...

I morgon är det jobb som gäller igen men det känns faktiskt inte det minsta jobbigt. Det är ju bara i morgon och på tisdag kvar att jobba för min del nu sen är det SEMESTER!!!

Kram på er!

Florrida!

Idag hade jag tänkt mig en liten sovmorgon och med tanke på att både Moa och Max var uppe till halv tio igår kväll så var jag ganska säker på att det skulle bli så också. Max hade dock andra planer så vid kvart över sex kom han intassande och ville ha välling... Jag försökte få honom att somna om igen men det förslaget gillade han inte så en kvart senare när han hade väckt Moa också var det bara att pallra sig upp. Kanske, kanske kan bli en liten sovmorgon i morgon i stället?!? Nåja, nu ska jag ju bara jobba två dagar till sen har vi semester och det ska bli så himla skönt!

Idag har vi varit i Florrida en sväng och hälsat på moffar. Det fikades, lektes i kojan, testades gräsklippare och traktor och busades med moffar. Martin och Zita var också hemma så vi fick träffa dem också lite, mysigt! Här kommer några bilder från besöket.


Kan undra om det är de här två som kommer när man anlitar
Hasses Byggservice :)?!


Max testar gräsklipparen...


...och Moa testar traktorn.

Häromdagen testades det hattar efter kvällsduschen här hemma, då såg det ut så här:


Max bad mig att ta ett kort för han tyckte själv att det här var himla kul...

Ha en fin lördagskväll!

Kram!

Modiga äpplen!

På dagis finns ett äppelträd och när vi skulle gå hem idag reflekterade Max över att äpplena på trädet hade blivit stora. "Nu är de nog snart modiga mamma", sa han. Sötnosen! Jag kunde inte hålla mig för skratt riktigt och när han märkte att jag skrattade fick jag förklara för honom att det hette mogna och inte modiga. Sötnöt! Det kommer så många roliga kommentarer och ord från godingarna nu och hur jag än försöker att minnas alla så är det många som faller bort.

Allt är bra med oss, både jobb och dagis rullar på bra! Jag har verkligen fullt upp på jobbet nu så de fem (fatta att det bara är fem!) arbetsdagar jag har kvar kommer att gå fort som bara den! Det ska bli så skönt att köra därifrån på tisdag eftermiddag :)! Känns faktiskt inte vemodigt alls, bara skönt! Vi har ju en väldigt spännande tid framför oss... Igår var det exakt sex veckor kvar till BF men om det blir som jag känner på mig så tittar Lage ut tidigare än så. Kan inte förklara varför, men jag har bara en känsla av att det kommer att sätta igång tidigare. Vi får väl ser hur det blir!

Har tyvärr inga fina bilder att bjuda på idag, i kameran finns det nog en del men jag är för slö för att lägga över dem nu... Återkommer förhoppningsvis ganska snart med lite mer uppdatering.

Kram!


Moa 4 år!

Idag är det världens bästa lilla tjejs födelsedag! Vår söta Moa fyller 4 år och är inte så himla liten längre. Stort GRATTIS till dig fina Moa, du förgyller våra dagar med alla dina förståndiga kommentarer, dina "Varför?" och ditt smittande skratt.

Första dagislämningen på ett tag var ju i morse och det gick ganska bra. Max kämpade för att hålla tillbaka tårarna när vi skulle säga hej då men det gick inte riktigt hela vägen. Han ville gärna att jag skulle stanna kvar på dagis med honom och var lite ledsen när jag gick därifrån. När jag kom för att hämta barnen kom de springande mot mig och jag fick två riktiga bamsekramar, sååå mysigt och ett sådant välkomnande värmer verkligen i hjärtat. Fina ungar!

Mormor var här och fikade med oss i eftermiddag och vi konstaterade båda två att det märktes tydligt att båda barnen var väldigt trötta efter första dagen på dagis. Det var lite gråt och tandagnissel men nu sover båda två gott i sina sängar. Jag känner också av att det var den första tidiga morgonen på ett tag och kommer förhoppningsvis också att sova gott om ett tag. Om det är någon form av "krämpa" jag kan förknippa med Lage så är det i så fall att jag sover lite illa om nätterna men annars mår jag väldigt bra. 

Här kommer lite bilder på dagens födelsedagsgris!


Bus på Lekoseum i Osby!


Sommarsöta tjejen!


Här kommer Pippi Långstrump!


Fullt ös på nya hoppbollarna tidigare ikväll!

Just nu har Lage hicka i magen och när jag tänker på att det i morgon är exakt åtta veckor kvar till beräknad födsel pirrar det till lite i magen. Det ska bli så spännande och härligt att få veta vad det är för en liten krabat där inne!

Ha en skön kväll!

Kram!


Grattis Max!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Max födelsedag, hurra hurra hurra!!!

Tänka sig att det är fyra år sen vi var på förlossningen! Vid just den här tiden på kvällen var det ganska svettigt och jobbigt och ungefär en timme senare hade vår älskade son kommit till världen. Fina, fina Max! Du är vår guldgosse och vi är så glada för att du finns i vår familj!

Igår firade vi både Moa och Max med familjekalas här hemma. Tack för alla fina presenter! Idag har vi varit hemma och mest tagit det lugnt, lekt lite med de nya sakerna, firat Max lite till med fler paket och laddat inför morgondagen. Då är det nämligen dags för dagis igen, första dagen på fyra veckor. Det brukar vara lite motigt just vid lämningen när vi har varit lediga ett tag men jag håller tummen för att det går bra. Känner mig lite extra känslig just nu och ni som känner mig vet att jag inte har så långt till tårarna i vanliga fall så då kan ni tänka vad en ledsen son eller dotter i morgon bitti skulle leda till... Nåja, jag får försöka bita ihop ;)!

Min nedräkning fortsätter och nu har jag bara 17 arbetsdagar kvar, härligt härligt!

Än en gång, stort GRATTIS till vår store lille kille (som just nu sover sött i sin säng), du är underbar! Här kommer lite bilder på födelsedagsgrisen!


Trött kille i bilen!


Med lillasyster - de finaste!


Gungar med skräckblandan förtjusning.


Tuffar sig på rutschkanan!


Skulle bara kolla om det fanns någon ketchup i flaskan....


Smakar på vattnet vid radiumkällan i Tyringe.

Synd att jag inte är teknisk nog att lägga upp en film här. Om jag hade varit det skulle jag delat med mig av när Moa och Max hade konsert här tidigare idag. Det spelades gitarr och sjöngs "Lasse liten" för full hals :)! Nåja, ni får föreställa er det så kan jag visa när vi ses i stället.

Kram och godnatt!


Hej!


De här två sötnosarna kom nyss utpromenerande från rummet!

I morgon är det dags för mig att jobba igen och det känns sådär måste jag erkänna. Jag är varken sugen eller motiverad men det är bara att bita ihop och gå dit. 22 arbetsdagar kvar innan jag lämnar skutan för lite mer semester och sen mammaledighet (kan knappt fatta det!) och med tanke på hur fort tiden går så kommer nog de 22 dagarna att gå snabbt de också!

Moa, Max och Stoffe har en veckas semester till innan det är dags för jobb och dagis igen. Moa sa häromdagen att hon ville till dagis så jag misstänker att hon längtar lite efter kompisarna och fröknarna där. Hösten kommer ju att innebära en stor förändring för barnens del, både med tanke på att Lage kommer och med tanke på att det blir väldigt mycket mindre dagistid för dem men jag hoppas att det blir en förändring av positivt slag. Jag ser i alla fall väldigt mycket fram emot både att Lage ska komma och att få mer tid med Moa och Max :)!

Ha en skön söndag!

Kram!

RSS 2.0