Kortspelsväder!


Prinsessan Moa!

Idag var det så dags för Moa att klippa sig. Eftersom jag hade tandläkartid också så tog Moa och jag en tjejeftermiddag och lämnade pojkarna hos Moster och kusiner på Linden. Det är lite lugnare att ha ett barn med hos tandläkaren än tre ;). Max dansade glädjedansen här hemma när jag berättade att han skulle till Linden och Moa var glad för att vi skulle få tid tillsammans bara hon och jag och som hon uttryckte det "få vara ifred utan massa stim", söta lilla tjejen! Vi hade verkligen det mysigt och hann med en runda på stan, klippning, fika och tandläkare innan vi körde till Linden igen för att hämta Max och Morris.

Här kommer före- och efterbilder på vår lilla prinsessa också (av någon anledning i omvänd ordning dock...)!

 


Nu var det klippt!

Idag har två av tre barn blivit friserade och fina, det var Max och Morris som klippte sig idag och på tisdag är det Moas tur. Idag var tredje gången Morris blev klippt och det gick lite bättre den här gången. Första gången var det inga som helst problem, andra gången var det total katastrof och idag gick det som sagt lite bättre. Hoppas han kommer ihåg det till nästa gång så blir det kanske inga problem då ;). Nåja, klippta blev dem i alla fall och Max är vrålnöjd med att ha "lika kort hår som pappa" ;)!

I morgon är det skolavslutning för kusinerna på Linden och vi har bestämt oss för att vara med. Först blir det traditionell avslutning i kyrkan, sen tårtkalas på skolan och sen följer vi nog med hem till Linden en stund också. Barnen ser fram emot det väldigt mycket och i morse sa Max: "Mamma, i morgon är det en speciell dag.". Gissar på att han är lite spänd inför att få komma till kusinernas skola :).

Här kommer ett par bilder på grabbarna grus, en innan klippning och en efter. Jag tycker alltid att de ser så stora ut när de har klippt sig...


SOMMARLOV!

Ja nu är det minsann sommarlov, konstig men skön känsla!

Moa och Max fick varsin sommarpresent idag och det uppskattades som ni ser på bilden :)!


Promenad i kylan!

I eftermiddags när Morris vilat färdigt tog vi på oss och gick en liten promenad för att mata ankorna med gammalt bröd som låg här och skräpade. Trots att det bara var 13 grader var det faktiskt ganska skönt, risken är inte så stor att man fryser när man har en vagn att putta på alternativt en ett och ett halvtåring att jaga ;).


Det var inte så många ankor vid dammen idag men de som var där
var i alla fall hungriga.


Morris satt säkert!


Moa och Max studerar vattnets väg genom skogen.


På hemvägen gjorde vi ett stopp vid radiumkällan för lite dricka
och lek!


Morris spatserar!

I lördags var Stoffe och jag på bröllop och barnen var hos Farmor och Conny och hade det bra! Bröllopet var fantastiskt, vi hade så kul och allt kändes himla lyckat. Vi träffade det nyblivna äkta paret igår också och de verkade väldigt nöjda med dagen, härligt!


Nygifta <3!


Conny och Morris (även kallad Skuggan...) i full fräs!

I morgon är det sista dagisdagen ever för Moa och Max sen väntar 10 veckors sommar(?)lov! Efter sommarlovet är det dags för förskoleklass - jag fattar inte vart de här åren har blivit av! Det känns lite vemodigt.

Ha en skön kväll!

Kram!

RSS 2.0