Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Fredag idag och på agendan stod jobba, städa och sen fara till Helsingborg för att titta på "Sound of Mark" och äta middag. Den enda av punkterna på agendan som blev som det var tänkt är tyvärr städningen. Jag gick upp tidigt som vanligt i morse och gjorde mig klar, när det började närma sig väcka-barnen-tid hörde jag att Morris pratade inne på sitt rum så jag gjorde hans välling och gick in. Lukten som slog emot mig när jag öppnade dörren var mindre trevlig, han hade tydligen varit dålig i natt utan att själv vakna av det - stackaren! Så det var bara att börja riva ur sängkläder och börja städa och tvätta! Eftersom Moa och Max inte har någon skola på fredagar stannade vi hemma allihop idag. Jag var ju uppe tidigt (!) så innan lunch hade jag hunnit med att städa hela huset vilket i och för sig känns ganska skönt...

Morris har inte varit mer dålig sen (peppar peppar...) och han har petat i sig lite mat under dagen så jag håller tummen för att det är en lindrig variant som är över nu. Men jag vågar knappt tänka tanken för då tar det kanske ny fart...

Nåja, det får bli en hemmakväll med hemgjord pizza, popcorn och soffmys i stället, det är ju inte fel det heller ;)!

Önskar er en skön fredag!

Kram!


Onsdag!

Halva jobbveckan är passerad redan och fort har det gått! Jag trivs himla bra på mitt jobb och det är bara kul att gå dit. Det är jag otroligt glad för att känna, mina tidigare erfarenheter har verkligen fått mig att förstå hur viktigt det är att trivas på jobbet. Allt känns så mycket lättare!

Det är en ganska seg dag idag, det har knappt varit ljust på hela dagen och nu börjar det bli kväll. I alla fall känns det så när man tittar ut! Max har kompis här hemma idag och vi har precis fikat på hembakta muffins och köbekex, ett tappert försök att göra dagen lite ljusare ;)! Det funkade för stunden i alla fall men är det höst så är det! Inget man ändrar på sådär i ett nafs ;)!

Kram på er!


Tidig måndag morgon!

Då var det måndag morgon igen, den här helgen har bara svischat förbi! I lördags efter simningen styrde jag kosan mot Göteborg för en helg med tjejerna. Vi bodde på Clarion Hotel Post och det kan jag verkligen rekommendera! Superfint hotell! Det var en mycket rolig lördag och söndag och även om det inte blev så mycket sömn så känns det som att jag har fått påfyllning på energikontot, härligt! Ha en riktigt skön måndag, det tänker jag ha :)!
Kram!


Några bilder!


Det målas idag!


RSS 2.0