Morris 1 år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Morris födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis på 1-årsdagen världens bästa Mossan! För ett år sen var det ganska svettigt vid det här klockslaget, vi hade varit på förlossningen i drygt en timme och det märktes att någon hellre ville vara utanför magen än i magen om man säger så... Några timmar senare var lyckan total och vår älskade lillebror hade kommit till världen!


Far och son!

Att det redan har gått ett helt år känns nästan ofattbart! Samtidigt som det känns som att Morris alltid har funnits hos oss så känns det som att det var alldeles nyss han föddes. Morris har ju varit en väldigt nöjd "liten" kille i princip ända sen han föddes och det är han fortfarande. Just nu är han överallt och ingenstans på samma gång och han är väldigt nyfiken och klåfingrig av sig. Han vet precis var han får och inte får vara men han bryr sig inte så mycket om det ;).

Han går väldigt gärna när man håller honom i handen och det blir stadigare och stadigare. Idag har han till och med tagit ett par steg utan att hålla i någon men så fort han kommer på det så dunsar han på rumpan. Men jag tror inte att det dröjer länge tills han springer runt här hemma!


1-åringen :)!

Idag har Morris haft lite av en otursdag, han har ramlat och ramlat och ramlat och fått ett par rejäla törnar. Bland annat slog han sig vid ögat så att det gick hål på skinnet och kom blod och det tyckte Moa och Max var intressant... Jag antar att det inte var sista gången han slog sig!


Alla tre godingarna på lekan igår!

Nu ska vi fira vidare här, snart kommer pappan i familjen hem och då blir det presentöppning!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag kan absolut inte förstå att det har gått ett helt år!!! Stort grattis till fina, fina Morris på 1 års dagen!

Lycka till med "gåträningen":-)!Många kramar från oss alla!

2011-10-06 @ 20:08:26
URL: http://www.ericoisabelle.wordpress.com
Postat av: Mormor

Grattis till goaste "Mossan"!

2011-10-07 @ 22:19:21
Postat av: Eva

Är det verkligen ett helt år sen det blinkade till i mobilen, och där var han, världens finaste lille Morris? Hoppas allt är bra med er, har ni nånting planerat v. 44, annars kan vi väl prica in en träff då?? :)

2011-10-10 @ 14:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0