Ny vecka!

Måndag igen och jag kan inte förstå hur snabbt tiden går! I morgon går vi in i vecka 37 så det börjar verkligen närma sig nu... Emellanåt känns det som att Lage är på väg ut redan nu men sen lugnar det sig och känns som att det kan dröja några veckor till innan det är dags. Måste säga att det är väldigt spännande att gå och vänta! Vi hann ju aldrig riktigt komma in i den där väntan med Moa och Max eftersom de kom fem veckor för tidigt men den här gången antar jag att vi kommer att få känna på det lite mer.

Helgen har varit mycket bra, det underbara vädret kan man ju inte göra annat än att njuta av! I fredags var Lasse, Dessi, Sixten och Doris här och det var supertrevligt. Barnen lekte som bara den och vi snackade som bara den :). I lördags var det dags för simskolan igen efter sommaruppehållet. Det gick över förväntan med tanke på att det var ett tag sen sist. Sen tog vi mest det lugnt på dagen för att sen åka till "Familjen Nilsson" på middag på kvällen. Det var en mycket trevlig kväll med supergod mat och roligt sällskap. Barnen somnade på soffan efter bus med kusinerna!

Igår var mormor här och hälsade på, vi var en sväng på Förmedlingscentralen, lekte lite på lekplatsen och njöt av solen, härligt!

Idag är det inte riktigt lika soligt här i Töjringe och vi har inga planer för dagen faktiskt. Tror att det blir en runda ner till ankorna strax för att bli av med lite gammalt bröd.


Max är redo att hoppa från kanten och Moa kämpar på för att komma upp!


Moa efter simningen i väntan på att Stoffe och Max ska bli klara.


Trötta Pysar i Familjen Nilssons soffa...


Moa målar en orm i söndagens förmiddagssol.

Ha en skön måndag, det ska vi ha :)!

Kram!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0