Att leka tillsammans...

...det är inte alltid så lätt. Det är ju så himla mycket som ska stämma överens och klaffa. I alla fall när det gäller Max och Moa. Det är av största vikt att man är överens om vem som ska hålla i vilken sak och vad man sen ska göra med den här saken. Om det blir missförstånd så slutar leken ofta med en liten putt eller en klapp (en hård sådan) på huvudet.

Här kommer en fin syskonbild från ett tillfälle där allt det där stämde, i alla fall i någon sekund så att jag hann med att knäppa en bild ;-).

image196
Max och Moa leker med lego!

Statusen här hemma just nu är för övrigt att Moa har varit feberfri idag, Max kändes varm innan de skulle vila och det återstår att se hur han mår när han vaknar + att jag börjar känna mig hängig...

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi har det jattebra, vi solar och badar och tar det lugnt. Fredagarna ar dock inte lika bra som nar ni ar hemma :). Vi saknar er alla och langtar efter att traffa er nar vi kommer hem. Det at sa mysigt att sitta andra sidan jorden och kunna kolla pa varldens basta pysar och fa dagens leende som sitter resen av dagen..
Hoppas ni har hunnit bli friska och att ni har det bra.
Manga kramar fran
Sofie och linus

2008-01-30 @ 04:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0