Oj, oj, oj...

...nu är det mycket känns det som! Förra helgen tog lillasyster studenten och var på studentbal och som storasyster gäller det ju att vara med på allt för att se hur hon ser ut och hur det är :-)! Studentfesten var hellyckad och lillasyster var vacker som tusan på balen! Hon hade sytt klänningen själv och den var superfin!

Veckan som har gått har det dels planerats 30-årsfest, passats storasysters barn, planerats 30-årsfest, varit på skolavslutning med storasysters barn, handlats kläder till 30-årsfest, handlats present till 30-åringen.... Sa jag förresten att vi har planerat 30-årsfest?!?

Idag fyller Stoffe 30! Grattis hjärtat! Det blir inget stort firande idag men på lördag blir det desto större partaj. Vi blir 60 personer och det ska bli så himla kul! Hoppas att vi kan få lite sol, i alla fall i början av kvällen, så att vi kan hinna med den lilla aktivitet som vi tänkt oss.

Nu ska jag återgå till matlagningen, Max och Moa ligger och vilar efter en tuff dag med skolavslutning och sen shopping på stan!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Grattis Stoffe i efterskott!!! Hoppas ni får en rolig och skön fest imorgon!
Kram

2007-06-15 @ 21:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0