Att sitta

Jo, det är mycket det som det handlar om just nu - att sitta alltså! Max och Moa har inte varit några höjdare på det innan, Max har kunnat sådär bra men Moa har inte velat alls. Om man mot förmodan har lyckats få henne att böja på benen så har hon kastat sig bakåt så fort rumpan nuddat golvet. Men nu börjar det lossna! Tror att det kan bero på att jag har tränat en del med dem sista veckan :-). Vi har nämligen fått tid för 10-månaderskontroll och jag vill gärna komma dit med två små troll som kan visa att de kan sitta. Fjantigt kanske, men det känns ändå som de borde kunna det när de är 10 månader....

Idag är det nationaldagen och Stoffe är ledig. Det innebär i och för sig inte att han är hemma för han skulle hjälpa några kompisar till oss som alldeles snart ska flytta in i sitt nybyggda hus. Men i eftermiddag ska vi till storasyster med familj och grilla och ha det mysigt och då kommer det i alla fall märkas att det är en ledig dag för Stoffe också. Så, Sverige-hatten på i eftermiddag alltså!

Här kommer ett bildbevis på att det går ganska bra att sitta. Men lägg märke till kuddarna som ligger utspridda runt omkring. Mamman litar inte riktigt på sittande troll.

image63
Det är helfestligt att sitta själv!

image64
Rak i ryggen :-)!

image65
Smile!

Ha en bra nationaldag och njut av ledigheten!

Kram!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vad duktiga ni är! Lycka till på 10 månaders kontrollen - eller har ni redan varit där?? Hmmm, måste läsa igen.
Kram på er!

2007-06-07 @ 19:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0