Föräldragrupp!

Idag ska vi träffa föräldragruppen för första gången! Vi hann inte med att vara med i någon grupp innan Max och Moa föddes och nu efteråt har det inte blivit något på grund av att "vår" kontakt på BVC är sjuk. Men idag ska det i alla fall bli en första träff, det ska bli kul!

Äntligen har det kommit lite snö! Det snöade en hel del i helgen men det försvann lika snabbt igen. Idag när jag kom upp var det återigen vitt ute och det singlar fortfarande ner små vita flingor, mysigt!

Veckan som kommer är ganska lugn. I morgon ska Max och Moa få sin andra vaccinationsspruta. Hoppas att det går bra och att de inte blir alltför påverkade av det! Förra gången fick Max ont och feber men det gick ändå ganska bra.

Nu ska jag gå och plocka undan lite här medan Max och Moa vilar. Tänk vad de "stökar upp" redan, hur ska det bli när de blir lite större ;-)?!?

Max


Moa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh vad söta dem är! Hoppas att det gick bra att få sprutorna. Nu ligger det massor med snö på marken, och i natt ska det bli kallare. Brr.

2007-01-22 @ 21:35:18
Postat av: Lisa

Åhh vad söta dem är! Hoppas att det gick bra att få sprutorna. Nu ligger det massor med snö på marken, och i natt ska det bli kallare. Brr.

2007-01-22 @ 21:35:29
URL: http://elisabethmeijer.blogg.se
Postat av: Emma

jättefina bilder! :)

2007-01-23 @ 12:51:42
Postat av: Sofie

Sötnosar

2007-01-23 @ 12:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0