Julkänsla

Har inte haft så mycket av det i år, julkänsla alltså. Men idag har den smugit sig på lite i alla fall. Efter en förmiddag med handling och fika hos mamma och en eftermiddag med moster- och kusinbesök var det dags att klä granen. Mamma och moster Emma kom hit för att vara med. Än så länge har vi i princip bara röda kulor i granen för jag tycker det är så fint men jag antar att detta är sista året det blir så. Sen kommer nog barnen att ha "fina" julsaker med sig hem från dagis som de vill hänga i granen... Max och Moa var inte speciellt intresserade av att klä granen. Eftersom vi hade bestämt oss för att ha granen i källaren i år så sprang barnen mest runt och busade där nere. Det är inte så jätteofta vi är där eftersom alla deras saker är på ovanvåningen så de passar verkligen på att busa runt när tillfälle ges. Max kollade in oss lite när vi hängde kulor i granen och efter en stund gick han och hämtade en hel kartong med kulor och slängde in den i granen! Ska det göras så ska det göras ordentligt liksom ;-)!

Sen var det dags för mig och moster Emma att bygga pepparkakshus! Det är himla mysigt och nu har vi gjort det två år på raken här hemma så jag tycker att vi spikar det som en tradition, vad tycker du Emma? Vi kanske får vara lite mer seriösa och göra delarna själva kommande år. Om vi orkar. Och om vi hinner. Här kommer bildbevis på årets skönhet:

image170
Tjusigt, eller hur?

I morgon ska jag fixa det sista inför julfirandet här hemma på lillejulafton. Tror att faster Josefin kommer att göra oss sällskap en stund på förmiddagen, mysigt! På kvällen är vi bjudna till Sofie och Linus och det ska bli lika trevligt som alltid att träffa dem!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

oh så fint! Tradition ja!

2007-12-20 @ 22:06:10
Postat av: Pernilla

Hej! Tack för titten. Internet är inte så stort trots allt :-). Pär visst ju direkt vem du var!
Han hälsar så gott.
God Jul till dig och din familj!

2007-12-21 @ 20:39:25
URL: http://lycklig.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0