Kylig tisdag!

Moa fick feber igen igår kväll, om än bara lite. Turligt nog skulle Stoffe vara hemma på förmiddagen idag så jag kunde jobba mina timmar i alla fall, skönt att få undan lite så jag inte hamnar back för mycket!

Efter jobb idag fixade jag lite med städning och sånt där här hemma och efter lunch klädde vi oss varmt (tur var väl det för jädrar vad det isade i vinden) och gick för att mata ankorna. Morris fick tag på ett par glasögon som han prompt skulle ha på sig, inte vilka glasögon som helst... Kolla in bilden längre ner :)!

Efter promenaden satt vi och läste lite, Morris, Max och jag, och då kände jag att Max var lite varm. Fram med febertermometern och mycket riktigt, nästan 39 grader visade den! Så det blir VAB i morgon för min del. Jag håller alla barnen hemma för trots att Moa varit ok idag känns det som att det är bra för henne med en dag extra när vi andra ändå är hemma. Morris har ju så korta dagar så det är inte lönt att lämna honom om jag inte jobbar. Känns liksom lite (eller mycket vid närmre eftertanke...) fel att väcka alla kl 6 för att lämna honom strax innan sju och lämnar jag honom senare blir det knappt lönt eftersom han bara har tid till kvart över elva. Vi får se det som en extra ledig dag eller nåt ;).

Förresten! Fick ett broderi-kit av lillasyster i julklapp och igår tog jag mig tiden att påbörja det. Riktigt kul var det :)! Tack Emma! Men det var riktigt smått också och jag blev påmind om att jag nog borde gå och kolla min syn. Tack Emma ;)... Nåja, jag ska försöka komma någon vart med det ikväll om jag orkar, sen kanske jag kan visa bildbevis på att jag kan brodera, om det nu är något att skryta med :)! Hur gammal är det nu jag är egentligen....

Här kommer ett par bilder från tidigare idag!

Ha en skön kväll!
Hemmadag!

Hej på er (om det nu är någon kvar...)!
 
Idag har vi en hemmadag, Moa har varit febrig sen i fredags och är sådär på gränsen idag också. Jag hoppades på en feberfri dag idag så att jag kunde jobba i morgon men vi får se fram emot eftermiddagen hur läget är här. Just nu har hon ingen feber men det hade hon inte på förmiddagen igår heller sen steg den på eftermiddagen igen.
 
Förra veckan blev det också lite VAB. Morris var bara på dagis på måndagen, sen blev det vattkoppor för hela slanten! En ganska lindrig variant som tur är, men dock. Han är bra nu igen och har bara torra koppor kvar så han är fit for fight :)! Turligt nog hade Stoffe möjlighet att vara hemma mycket förra veckan så jag behövde bara VAB:a en dag.
 
Annars rullar allt på som vanligt här hemma, veckorna flyger förbi! Moa och Max gillar skolan och Morris verkar gilla dagis även om det var lite trögt efter jullovet. Själv stormtrivs jag på jobbet och tycker att det är lika kul att gå dit varje dag, det är en så skön känsla! Speciellt efter att ha vantrivts så som jag gjorde på mitt förra jobb... Nu har jag snart jobbat i fem månader och det har gått så fort! Samtidigt känns det som jag har varit där längre på något konstigt vis.
 
Igår passade vi på att vara ute lite i det härliga vintervädret. Barnen älskar att vara ute (även om det kan vara lite trögt att få med vissa av dem ut...) och vi roade oss först en lång stund i trädgården för att sen gå en runda. Vi tänkte våldgästa Martin och Zita men det var ingen hemma där så det blev en promenad i stället.
 
Nu är det snart dags att fixa lite lunch här, tror att vi har rester så att vi klarar oss. Morris springer fortfarande i pyjamas så det är kanske dags att klä på honom också ;).
 
Här kommer lite bilder från förra veckan och utemyset igår!
 
Pricken!
Snowrace!
Tuffingen!
Här smyger Moa och Max på Morris som är inne i lekstugan och grejar.
Ha en fin dag!
 
Kram!

RSS 2.0