Stolt!

Ja, nu är jag stolt som en tupp! Jag har nämligen fått en utmärkelse av t v i l l i n g t u r !

[mammablogg.jpg]

Det är min första (och troligtvis enda) utmärkelse i bloggsammanhang och jag är så glad, så glad! Tack t v i l l i n g t u r!! Så här funkar det:

Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg och länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till de Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem, om att de har fått den.

Då är det alltså min tur att nominera mina favoritmammabloggar. Vimmelmamman, Camillas lockar och lycklig.org, jag skickar utmärkelsen till er och passar på att tacka er för era härliga och fina bloggar!

Kvällsvälling!

Vällingen igår kväll åts tillsammans med Faster Karolina, eller Nakelina som Moa kallar henne :-)!


Kvällsmys!

Idag drar Nakelina hemåt, vi kommer att sakna dig! Det har varit mysigt att träffa dig så mycket, hoppas vi ses snart igen!

Kram!


Liten summering!

Ska försöka mig på en summering av vad som hänt sen sist. Med tanke på hur längesedan det är jag skrev något och hur mycket helgdagar och ledighet det har varit så kommer det inte att bli så lätt att få med allt, men jag ska göra ett försök.

Först var det julafton med allt vad det innebar. Vi hade det supermysigt här hemma och njöt av att ha nära och kära omkring oss. Tomten kom och hade massor av klappar att dela ut. Varken Max eller Moa blev överförtjusta när de såg att det var tomten som knackat på dörren. Efter en liten stund gick det i alla fall ganska bra att ta emot klapparna även om de gärna hade någon som höll handen på vägen fram och tillbaka.


Här hämtar Max och Mormor en julklapp!


En mycket koncentrerad kille som var mer intresserad av att leka med
de fina sakerna än att fortsätta att öppna klappar.


Max och farmor fikar och tittar på Kalle Anka.

Juldagen var verkligen en "riktig" juldag. Barnen gick i pyjamas från morgon till kväll och lekte med alla sina fina klappar. Stoffe och jag gick mysklädda hela dagen och lämnade inte huset några längre stunder. Så himla mysigt, det är precis så en juldag ska vara!


Här sitter en pyjamasklädd Moa och leker med Skrållan.


Max kollar in det nya flygplatskitet!

På annandagen fick vi härligt kusinbesök när Erik med mamma och pappa kom för att hälsa på och bo hos oss i några dagar. Det lektes för fulla muggar i dagarna tre och vi njöt av mysigt sällskap av både Erik och hans familj och av fastrar och farmor. Det var så härligt att ha er alla här!


Här sitter Moa, Karolina, Max, Erik och Pernilla. De fina tröjorna som det
står Moa och Max på har Karolina gjort :-)!


Kusinmys i soffan på morgonkvisten!


Kusin Erik tittar på tv!


Två killar som väntar på fika hemma hos Conny.


En morgon hittade jag Max i full färd med det här... Observera att det är
Olles (dockans alltså) potta :-)!


När vi var lediga passade vi på att leka med de andra kusinerna också.
Tack för en mysig heldag!

Sedan var det dags för nästa festlighet! Nyårsafton firade vi hemma hos fina vännerna Sofie och Linus. Det var en mycket trevlig kväll och vi tackar både för att vi fick komma och för att vi fick invadera ert sovrum...


Moa är festfin med pippilotter och allt!


Dags för förrätt!


Barnens snygga kusiner var också med på nyårsfirandet!
 

Max och "Bottor" (moster)!


Ibland kan till och med våra linslusar bli trötta på allt fotograferande,
speciellt efter att mamma har köpt ny kamera... På det här sättet visar
Max att det har blivit lite för mycket....


... och på et här sättet visar Moa att hon tycker detsamma!

Det har varit en kanonmysig jul- och nyårshelg och vi vill skicka massor av pussar och kramar till alla nära och kära som har firat och myst med oss.

Nu börjar vardagen så sakteliga komma tillbaka igen. Barnen är lediga från dagis den här veckan också men jag har börjat jobba så smått. Smygstartade i fredags, var ledig i helgen som gick, har jobbat idag och ska vara ledig i morgon. Härligt med en riktig mjukstart!

Kram på er alla fina!RSS 2.0