Busiga pyjamasungar!

Måste bara lägga in en bild på Max och Moa i sina nya pyjamasar! Så söta!

image33

Trevlig helg!

Kram!


Varför köpa leksaker?

Ja, varför ska man göra det när man kan ha så mycket kul med annat som till exempel...

image27
...bakplåtspapper och vattenflaskor...

image28
...blöjor...

image29
...kartonger...

image30
...kökslådor...

image31

...himla busungar!

Jag börjar ana hur det kommer att bli när de kan ta sig fram på andra sätt än bara i gåstolarna, puh!

För det mesta är Max och Moa två solstålar som busar och leker - både själva och med varandra - och det är så härligt att se! Häromdagen hörde jag hur Moa skrattade högt och trodde att det var Stoffe som lekte med henne. Efter en liten stund gick jag och tittade och då visade det sig att det var Moa som lekte tittut med Max! Hon gömde sig bakom en kofta och när hon drog bort den från ansiktet och tittade på Max kiknade hon av skratt. Max stod mest och tittade på henne och såg ut att fundera över vad hon höll på med. Sötungar! :-)

Nu ska jag gå och ta tag i matlagningen för dagen.

Kram!

Vårmys!

Så här mysigt hade vi det igår när barnen hade sovit i vagnen!

image25

image24

image26

Ha en bra dag!

6-månaderskontroll

Det har vi varit på idag! Förutom att väga och mäta så kollade de så att Max och Moa kunde flytta en leksak från ena handen till den andra och att de tittade efter leksaken när den försvann. Allt gick jättebra! Max väger nu 8 kg exakt och är 68 cm lång, och Moa väger 7,1 kg och är 66 cm lång. Inga stora bebisar egentligen men jag tycker att de är hur stora som helst!

Nu verkar det ju faktiskt som att våren äntligen har kommit också! Som jag har längtat! Max passade på att njuta av vårsolen igår:

image23

Idag har jag njutit av solen lite och suttit ute och druckit kaffe och ätit nybakade chokladmuffins, MUMS!

Den här veckan har vi inget speciellt planerat. I helgen är det bara jag och barnen som är hemma, Stoffe ska iväg hela helgen och kommer inte hem igen förrän på måndag, tråkigt! Men jag ska försöka fylla helgen med kompis- och familjebesök så vi inte känner oss så ensamma :-).

Förresten! Vi var ju barnlediga i lördags och var på 30-årsfest. Det var hur trevligt som helst! När klockan började närma sig ett blev det utgång och det var sådär kul men det var ändå en himla bra kväll!

Håll tummen för att det fina vädret stannar ett tag!

Kram!

På bättringsvägen!

Jepp! Nu går det på rätt håll här hemma! Stoffe börjar bli mycket bättre och är i princip frisk, bortsett från hostan som han alltid får när han har varit förkyld. Max och Moa är mycket piggare och feberfria! De hostar och snörvlar en del men det är också mycket bättre. Jag har fått mina busiga Pysar tillbaka och det är såååå härligt! Det är tufft att ha två sjuka bebisar att ta hand om har jag märkt!

Fredag idag och helgen är nära. Ikväll blir det nog lugna gatan här hemma tror jag. I morgon är det babysim och jag hoppas att vi kan gå dit. Förra helgen missade vi det för att Max och Moa var febriga och innan dess var det uppehåll i två veckor så det var ett tag sen sist. I morgon kväll ska mamma passa barnen och jag och Stoffe ska ut och roa oss :-)! Jag ser fram emot det så himla mycket, det ska bli så kul! Vi ska på 30-årsfest och efter det blir det nog utgång kan jag tänka mig. Som sagt, det ska verkligen bli skoj men jag har ångest inför vad jag ska ha på mig! Det känns som det var 300 år sen jag var ute och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha. Tyvärr har jag inte så mycket att välja på så jag skulle behöva shoppa lite. Får väl se om det blir en stund över för det...

Det enda som är liiiite trist med att vi ska iväg i morgon är att vi missar finalen i Melodifestivalen. Inte för att jag brukar vara speciellt intresserad men i år har jag sett alla deltävlingarna och det hade varit kul att se finalen också. Jag hoppas att Sebastian vinner! :-)

Här kommer ett par bilder på klimparna.

Max SWE
Heja Sverige!

Moa pyjamas
Godmorgon!

På dessa bilder ser man verkligen hur olika de är. Vissa som vi träffar säger att de tycker att de är jättelika varandra men jag kan nog inte hålla med om det...

Trevlig helg!

Kram!

Måndag...

... och ny vecka, skönt! Jag hoppas på en friskare vecka än förra veckan! Det började med att Stoffe blev kass natten mellan måndag och tisdag, feber och förkylning. Sen gick dagarna och varken jag eller Pysarna visade några tecken på att vi hade blivit smittade. I fredags morse hade dock Max och Moa över 39 graders feber båda två... Som tur var kände Stoffe sig lite bättre så han orkade hjälpa mig när det var som mest kaotiskt. Det är inte lätt att veta hur man ska bete sig när man har två små gnälliga och sjuka bebisar att ta hand om. Hade jag kunnat så hade jag lätt klonat mig själv så att båda två kunde få lika mycket mys och tröst :-).

Max och Moas feber satt i hela fredagen och hela lördagen så det hände inte mycket här hemma. Igår morse när de vaknade var de dock feberfria och båda två var mycket piggare. Nu är de förkylda och hostiga i stället och så klart lite gnälliga för det är ju inte kul att vara förkyld, men det är i alla fall mycket bättre än i fredags och lördags. Peppar, peppar så har jag klarat mig från bacillerna än så länge och jag hoppas att jag inte åker på något nu. Borde ha blivit smittad redan i så fall tycker jag.

Jag hoppas att veckan som kommer blir mer händelserik än veckan som gick för jag klättrar snart på väggarna här! Vi missade kusin Hannas 10-årskalas igår på grund av förkylningarna så i morgon blir det nog att vi åker dit med en tårta och presenten och firar henne lite då i stället. Jag kan inte fatta att det är 10 år sen mamma knackade på dörren till Naturkunskapssalen på Linnéskolan och sa att vi skulle åka till Lund för att det lilla underverket var fött.... Det känns som det var igår!

Ha en skön vecka! Förresten, nu är det väl ändå dags för våren att komma, eller?!?

Kram

RSS 2.0