Till Faster Greta!

Hej Faster Greta!

Här kommer ett inlägg alldeles speciellt för dig! Hoppas att någon av bilderna kan passa bra, jag blir så glad i hjärtat när jag tänker på att du vill ha våra små barn som skärmsläckare på din dator, så mysigt! Hoppas de kan göra dig glad när du får en tråkig stund på jobbet.

Det är inte alltid så lätt att fånga dem båda två på samma bild men utav många, många försök blev det i alla fall några bilder som blev fina. Hoppas du kan hitta en favorit här. Annars får du höra av dig!

Kram Helena

Helg igen!

Ja, så var det helg igen och nu är den dessutom nästan slut. Som ni säkert förstår så finns det inte så mycket tid över att blogga mitt i veckan, det är fullt ös hela tiden och när det lugnat ner sig lite på kvällen är jag inte alltid så sugen på att sätta mig här och skriva. Men för att underhålla er (vilket jag hoppas att jag gör :-)) lite så försöker jag att blogga minst en gång på helgen.

Helgen har varit lugn och skön för vår del. I fredags var Sofie och Linus här och vi åt gott och hade det mysigt. Barnen älskar verkligen Sofie och Linus och det är så härligt att se hur glada de blir när de får höra att vi ska träffa dem. Jag tror och hoppas att kärleken är ömsesidig!

Igår var vi en fembarnsfamilj hela dagen :-)! Kusinerna från Florröd var här och hälsade på hos oss och vi hade det hur kul och mysigt som helst. Max och Moa tyckte nog att det var suveränt att ha lekkompisar hela tiden och somnade mycket gott på kvällen. När vi satt och åt lunch, jag och alla barnen, kom jag på mig själv med att bara sitta och tycka att det var urmysigt med så många fina barn omkring mig. Det räfsades löv, lektes, spelades krocket, busades och det var fullt ös hela dagen, härligt!

Idag är det riktigt ruggigt höstväder ute och vi har än så länge inte tagit oss för att göra så mycket mer än att fixa med lite tvätt och annat pyssel här hemma. I eftermiddag efter att barnen har vilat ska vi åka och hälsa på min farmor och farfar, det ska bli hur mysigt som helst, det var alldeles för längesen vi träffade dem!

Avslutar med några bilder!


Pappa spelar och Max är oroande imponerad...


Kusinerna står och väntar på att ta emot skräp som Stoffe rensat ut från
vinden. Max och Moa är i full fart med att lägga skräp i skräphögen i
bakgrunden.


Lite förmiddagsmålning när regnet öser ner utanför fönstret.


Moa målar också!

Ha en fortsatt skön söndag, det ska vi ha!

Kram!

Kusinbesök!

I helgen som gick var Faster Pernilla och Kusin Erik på besök i Skåneland och vi hann med att träffas och leka lite. Erik och Max delar ett enormt intresse för bilar, traktorer, grävare, lastbilar, ja allt med hjul i princip! Det var härligt att se alla tre barnen tillsammans och vi längtar redan till nästa gång vi ses, vilket troligtvis blir på julafton.

Det var inte lätt att få till en bra bild på busfröna men jag tänkte i alla fall bjuda på några tappra försök. Håll till godo!


Här sitter Farmor/Mormor med hela famnen full av barnbarn!


Småbilarna var väldigt populära och Erik ser koncentrerad ut när han kör
runt med hela karavanen.


Som sagt, här har vi två killar som delar samma intresse!

Kram!

Skogspromenad!

I söndags var vi ute på en mysig promenad, jag och barnen. Här kommer ett par bilder därifrån!


Först var det ankmatning som stod på schemat. Efter att allt bröd var
uppätet var vi tvungna att stanna kvar och se till så att alla, och då menar jag
alla, ankorna badade!


Moa hittade en liten slänt i skogen där det var perfekt att hoppa. Hoppa
är en av favoritsysselsättningarna här hemma just nu. Det hoppas och
hoppas och hoppas....


Max gjorde diverse fynd på skogspromenaden, bland annat den här tjusiga
pinnen!


Finaste Moa i finaste höstskogen!

Kram på er!

RSS 2.0