Finast i världen....

Möjligt att jag är liiiiite partisk men dessa båda är enligt mitt tycke de finaste 3-åringarna i hela världen ;-)....


Sötnosarna på väg till Sixtens barnkalas

Det vackra pärlhalsbandet som Moa har på sig fick hon i 3-årspresent av Morbror Martin och Zita och det har använts varje dag, från morgon till kväll, sedan paketet öppnades för en vecka sedan. Två gånger har jag fått laga det med tråd (hittills) och hon fullkomligt ÄLSKAR det! Hon har det på en liten hylla intill sängen varje natt och så fort hon kommer att tänka på det på morgonen så springer hon in och hämtar det.

"Halsbandsgrejen" har smittat av sig på Max som även han har haft halsband på sig varje dag i veckan som har gått. Tyvärr gick länken till hans ena halsband av häromdagen, men han hade tur i oturen och märkte det så han fick det med sig hem ifrån dagis i alla fall. Ny länk står på "to-buy"-listan... På bilden har han sitt fina silverhalsband som han fick av Faster Josefin på sin dopdag. Vi saknar dig "Jossessin"! Moa och Max pratar fortfarande om att du åkte tåg och sen flygplan och att du nu är på Kreta :-).

Nu är det soffdags för mig en stund innan det är sängdags.

Kram!


Djur!

Gårdagen spenderade vi i Skånes Djurpark tillsammans med mormor, moster Emma, moster Maria, Hanna, Oskar och Arvid. Det var en supermysig dag och vi klarade oss nästan helt och hållet ifrån regn ;-)! Det märktes tydligt att barnen uppskattade besöket mycket mer det här året än vad de gjorde förra. Nu tittade de verkligen på djuren och vågade till och med klappa och känna!


Första stoppet blev så klart vid den gamla traktorn som står precis
innanför portarna!


Knut var också där :-)!


Oskar, Max och Kalven!


Fin moster och fina kusiner samlade hos Kalven!

Idag har jag målat lite till på lekstugan och sen har vi varit i Hässleholm en sväng. När vi kom hem var Max tvärilsk och skulle inte vila i sängen, inte hos mig, inte i min säng och sen skulle han vila i sängen, hos mig och i min säng. Till slut somnade han snyftandes i sin egen säng den lille Pysen. Märkligt nog gnäller de inte någonting efter sina nappar. De frågar efter dem ibland men mer än så blir det inte. Hoppas det ligger ett brev från "andra bebisar" i postlådan i morgon, det hade varit kanon!

Nu är det dags för barnen och mig att åka och handla lite inför kvällens lilla middag med Martin och Zita (grattis igen!) och Emma.

Kram på er!

Idag är också en stor dag!

Som ni vet så har det i helgen varit två stora dagar, nämligen Max och Moas födelsedagar och varför inte fortsätta med ännu en stor dag och en stor grej för vår lilla familj?!

Idag är det nämligen så att barnen har skickat iväg sina nappar till "andra bebisar". I morse satte vi oss med bussen (burken som napparna förvarats i) och tillsammans ordnade barnen upp vilka nappar som tillhörde vem och stoppade sedan ner dem i en liten påse. Denna påse skickades sen iväg tillsammans med ett litet brev och troligtvis kommer det att komma ett svar ifrån "andra bebisar" som tackar så mycket för napparna.


Här är fördelningen klar och nappåsarna fyllda!


En del av brevet som skickades iväg tillsammans med alla nappar!

Eftersom de i princip bara har haft napparna när de har sovit så har dagen inte varit så annorlunda mer än när de skulle vila middag och nu ikväll när de skulle lägga sig. Lite gnissel, gnäll och tårar har det varit, men mindre än jag kunnat tänka mig. Nu återstår dock att se hur natten blir, jag kan tänka mig att det blir lite svårare för dem att komma till ro om de vaknar någon gång under natten nu när de inte har nappen.

Stackars Max har fått feber, troligtvis en släng av det som Moa hade i slutet på förra veckan. Jag märkte först ikväll när vi hade vällingmys att han var varm. Hoppas det går över snabbt så han också kan njuta av att vi är lediga lite till.


Sötungarna kokar kaffe och gör "hoppemackor" :-)!

Nu ska jag lägga mig så att jag är laddad ifall det blir en jobbig natt...

Ha en skön kväll!

Kram!


Grattis älskade Moa!

Vår förståndiga, lillgamla, pratglada lilla prinsessa fyller 3 år idag, stort grattis till dig fina Moa!

Du börjar bli stor, du som nog hellre hade stannat i mammas mage ett par veckor till, men som snällt fick se dagens (eller snarare nattens) ljus när storebrorsan tyckte att det var dags. Den lilla pys som vägde 2 305 gram då väger nog drygt 10 kg mer nu och är en helt fantastisk liten tjej att ha i familjen.


060809 - En alldeles ny liten sessa!


070809 - Moa 1 år!


080809 - Moa 2 år!


090809 - Moa 3 år!

Ha en fin dag!
Kram!

Grattis älskade Max!

Idag fyller vår fina, älskade lille Max 3 år!

Det är svårt att greppa att det har gått 3 år sedan en mycket efterlängtad liten kille blev en del av vår familj. Samtidigt som det känns som alldeles nyss som jag hade honom på mitt bröst för första gången så känns det som han alltid har funnits i familjen. Kärleken blir om möjligt bara större och större!


060808 - Vårt allra första möte, finare än så här blir det inte!


070808 - Max 1 år!


080808 - Max 2 år!


090808 - Max 3 år!

Nu ska vi fortsätta fira här hemma!

Kram!

Febrigt!

Idag är vi hemma och tar det lite lugnt, det har varit en febrig och kräkig natt för lilla Moa. Hon hade över 39 graders feber när jag hämtade på dagis igår och under natten var febern uppe på 40 och vände, inte kul alls! Jag har så svårt för att koppla av när hon har så hög feber, tanken på feberkramp och liknande får mitt hjärta att knyta sig... Det gör det inte lättare att hon kräks av febern heller för det slår sällan fel, precis när man gett henne en dos Alvedon så kommer det upp igen... Idag har hon inte fullt lika hög feber men det märks på henne att hon inte är sitt vanliga jag.

Själv mår jag inte heller så himla bra faktiskt men jag hankar mig fram med Panodil. Stackars Max har nog tyckt att vi har varit riktiga tråkmånsar delar av förmiddagen för han mår ju toppen ;-)!

Här kommer ett par bilder från senaste dagarna!


Det blir trång i poolen när storkusinerna kommer på besök :-)!


Dessa tre höll sig på avstånd och agerade publik åt killarna!


Vi avslutade semestern med en Göteborgshelg tillsammans med de här
finingarna. Tack för en trevlig helg :-)!


Baddags!


Glass är en av favoriterna hos den är lilla tjejen :-)!

Nu sover pysarna och jag ska passa på att vila mig lite jag också!

Ha en fortsatt skön dag i solen!

Kram!RSS 2.0