En bild bara

image45
Lilla tanten Moa önskar trevlig helg... :-)

Tandläkaren

Jepp, nu är det dags! Max och Moa ska till tandläkaren för första gången. Deras farmor (som jobbar hos tandläkaren) ringde idag och sa att det var dags så på Max 9-månadersdag ska vi dit. Det blir troligtvis mest prat om hur man ska borsta och vad man ska ge dem att äta och när. De kan ju inte göra så mycket annat i nuläget eftersom det bara finns två små bissingar i varje mun.

På tal om mat. Cecilia: Jag har för mig att jag har läst hos dig att du brukar ge majskrokar. Stämmer det? Var tusan hittar du dem i så fall? Jag har letat och letat i affären men kan inte hitta det. Tycker att det verkar praktiskt och det kan kanske vara kul för de små med lite omväxling, just nu är det nämligen rån som gäller ;-).

I morgon ska jag till jobbet! Det ska faktiskt bli riktigt kul! Vi ska ha möte på eftermiddagen och sen någon aktivitet och middag på kvällen. Det ska bli kul att träffa alla och skönt att komma iväg ensam en stund.

Nu verkar det som att M&M är på väg att vakna ute i vagnen så det är bäst att jag går ut och kikar.

Ha en fortsatt bra måndag!

image44
Max och Moa huller om buller på filten!

Kram!

LÖRDAG!

Jepp, idag är det lördag och på schemat står bland annat babysim, mysigt! Max och Moa ska strax vila lite innan det är dags att åka, det gäller att se till så att de är utvilade så de orkar med simningen. Skulle tro att det blir lite mer dykträning idag för nästa vecka kommer det en fotograf dit och då måste vi ju vara bra på att dyka ;-).

Efter simningen blir det nog lite mysig brunch för mig och Stoffe och sen kommer vi nog försöka vara ute och njuta av det härliga vädret! Ikväll hoppas jag att vi träffar Mange, Petra och Gösse. Det var alldeles för längesen sist!

Här kommer ett par bilder på när Max och Moa provar alldeles för stora mössor...

image41
TADA!!!

image42
Det var kul det här!

image43
Linslus...

Ha en fortsatt skön helg!

Kramar!

GLAD PÅSK!

image39
Hur ser du ut egentligen :-)?

image40
GLAD PÅSK!!!

Ny vecka

Så var det måndag igen och solen strålar från en klarblå himmel, det kan inte bli bättre förutsättningar för en ny vecka. Just nu ser det ut så här i vårt sovrum:

image37
image38

De gosiga ungarna sussar sött!

Denna veckan är en kort vecka eftersom det är helg redan på torsdag eftermiddag :-). Ska bli så skönt att ha Stoffe hemma lite längre än bara lördag och söndag.

Idag blir det nog en lugn "hemmadag". Eventuellt blir det en promenad, antingen ensam eller tillsammans med några andra mammor, det beror lite på när vi blir klara för utgång här hemma. I morgon har vi inga planer än så länge och just nu känns det bara skönt och mysigt att vara hemma och pyssla lite. Får väl se hur jag känner i morgon, det kanske blir någon form av aktivitet i alla fall ;-). På onsdag ska nog jag och tvillingarna åka och hälsa på mamma i stugan, mysigt! Hoppas att det fina vädret håller i sig så att vi kan vara ute mycket.

Ha en skön start på veckan!

Kram!

Härliga helg!

Nu närmar helgen sig sitt slut och det har varit en supermysig helg, synd att man inte kan förlänga den lite! Men jag får se fram emot nästa helg i stället, den är ju lite längre! Då kommer dessutom Stoffes syster och Max och Moas färskaste kusin på besök och det ska bli så mysigt! Vi har ju inte hunnit träffa klimpen än så vi längtar massor!

Vi har haft kusinbesök även den här helgen. Oskar har varit hos oss från fredag till söndag och det har varit jättemysigt. Vi har lekt med Max och Moa, varit ute i trädgården, spelat krocket, shoppat i stan, ätit pizza, spelat data - ja, bara haft det mysigt!

Här kommer ett par bilder från helgen. Jag tycker att jag brukar vara ganska flitig med kameran, men det har inte blivit så mycket sista dagarna.

image34
Max och Moa myser till det i solen

image35
Våren har kommit till vår trädgård :-)

image36
Max plockar blommor - tja, känner på dem i alla fall! ;-)

Kramar!

RSS 2.0