Hemma igen!

Öland var kanon! Fint väder, fint sällskap och en fin vecka helt enkelt. Fyra stranddagar, en dag på Lådbilslandet och lite annat smått och gott.


Hoppetossan på Lådbilslandet!


Max var stolt som en tupp när han till slut vågade sig på att köra traktorn.


Stenkastning på stranden i Byxelkrok.


Max visar fina stenar för pappa.


Glasspaus på stranden.

Nu återstår det två veckor av skön semester och vi har inga speciella planer, det är en skön känsla att bara ta dagen som den kommer. Idag har barnen och jag varit i Helsingborg och hälsat på mina fina vänner och vi har både hunnit med lite shopping och lite lek och bus, mysigt!

Ha en skön tisdagskväll!

Kram!

Äntligen!

Nu är det äntligen SEMESTER! I alla fall för mig och barnen, Stoffe jobbar i morgon också men sen är det tre veckors ledigt även för honom! Så himla skönt och så himla efterlängtat! Jag har tjuvstartat lite med en kompledig dag i morgon, det kommer troligtvis att behövas för att hinna klart med packning och förberedelser inför lördagens färd mot Öland. Vi har hyrt en stuga där tillsammans med fina vännerna och det ska bli så himla kul, jag ser verkligen fram emot det!

Något jag ser mindre fram emot är att packa bilen, det känns som det kommer att bli väldigt trångt om saligheten! Men gick det förra året så går det nog det här året också :-)!

Vi har hunnit med en hel del sen sist. Vi har njutit av den tryckande värmen, firat söta Sofie som fyllt 30, varit på 5-årskalas, badat i lilla plaskpoolen och en massa annat! De senaste veckorna har verkligen bara rusat iväg och jag kan knappt förstå att det nu äntligen är semester! I morgon blir det lite ärenden och fixande inför Öland + att jag hoppas att vi hinner med en date med familjen Storasyster.


Tre sötisar på 30-årskalas. Här kalasas det på salta pinnar, smaskens!
Fick höra av Sofie dagen efter att hon hade hittat en hel hög med pinnar
just här när hon gick städrundan dagen efter. Förresten så var barnen
rena och fina när vi kom men det varade inte så länge.... Smutsiga barn
är glada barn sägs det ju så det innebär väl att det inte finns någon
ledsamhet hos de här tre då.... :-)

Vi har pratat en del med Max och Moa om vad som ska hända på semestern. Jag har sagt att vi ska åka läänge i bilen och att vi ska till en stuga där vi ska bo tillsammans med kompisarna. Max och Moa är helspända inför detta och varje gång vi pratar om det så säger Max att han ska åka till en lekstuga. Han har verkligen fastnat för det där med lekstuga. Idag har jag än en gång förklarat att det inte är någon lekstuga vi ska till utan en STOR stuga där vi ska sova HELA familjen. Jag tror att han har förstått vad jag menar nu men det återstår väl att se när vi väl är framme....

Nej, nu kallar tvätten! Lovar en Ölandsrapport när vi är tillbaka!

Sköt om er!

Kram!

RSS 2.0