Det är sommar....

...och vi NJUTER!


Foto: Emma

Återkommer med fler sommarbilder när jag inte vill vara ute och njuta av solen.

Kram!

Stugvecka!

Igår kom vi hem igen efter en vecka i stugan. Det har varit hur skönt som helst och en perfekt inledningn på semestern. Vädret har varit sådär, de flesta dagar har vi klarat oss utan regn men det har inte direkt varit något strandväder. Den enda av oss som badade i havet var Stoffe. Max och Moa höll sig till lilla uppblåsbara poolen i trädgården och jag själv höll mig till duschen med varmvatten...

Nu har vi två veckors semester till framför oss och det ska bli så skönt, så skönt! Vi har inga direkta planer för de här två veckorna, det blir nog lite pyssel och fix hemma och några små dagsutflykter skulle jag tro.

Här kommer lite bilder från stugsemestern, det togs hur många som helst...


Max njuter av havsutsikten i Beddingestrand...


... och Moa gör detsamma.


Stoffe visade hur man kastar macka och Max gjorde tappra försök!


Vi hann också med ett besök på Ystads Djurpark där vi träffade
på den här filuren.Max tar det lugnt och spanar in djuren från vagnens sköna säte.


Moa väntar på djurparkslunch.


Doris och Moa. Leksakerna hos Doris är Moas sätt att visa att hon tar väl
hand om bebisen...Söt-Max!


Sixten letar efter något under bordet!

Mycket möjligt att det kommer fler bilder från stugsemestern någon annan gång, men just nu har jag annat att pyssla med.

Kram!

S E M E S T E R!

Nu är det semester, äntligen! I morgon åker vi till stugan och blir borta en vecka.


Hej hej från ett regnigt Tyringe!

Kram!

Oj!

Måste bara tillägga att jag nästan får ont i magen när jag tittar på sista bilden här nedanför. Är det vår lille Max som är en så stor kille? Ojojoj...

VAB....

Igår och idag har jag och barnen varit hemma, Max har hög feber och det har han haft sen i lördags. Febern ligger runt 40 grader och vi får ner den med Alvedon, men när det närmar sig Alvedondags igen är den åter uppe på 40 grader. Moa är helt ok, lite förkyld men annars inget konstigt. Det kan ju vara så att Max har fått samma grej som Moa hade för ett par veckor sen, då hade hon hög feber i tre dagar och sen blev hon väldigt förkyld. Hoppas bara att Max är bättre till helgen för på lördag ska vi ju åka till stugan.

Dagarna blir lite långa när man är hemma med sjuka barn för man kan ju inte direkt göra något. Det har blivit en del städning både igår och idag och det har varvats med läsning, Byggare Bob-tittning, bakning och bus. Just nu sover barnen och jag slappar lite. Ska snart ta ett smakprov på kakorna som vi bakat idag ;-).


Sjuk men glad!


Moa tycker nog att det är lite långtråkigt här hemma nu när Max är sjuk. 
Hon har inte riktigt samma ro att sitta stilla som han har...


Koncentrationsnivån är hög när det är dags att sätta på korken på pennorna!

Ha en bra dag!

Kram!

Förresten! Bara tre och en halv dag kvar till S E M E S T E R!!!


 

Sängar!

Häromdagen kom pappa hem med två stora lådor och två små glin blev väldigt nyfikna (jag visste redan vad som var i, annars hade jag varit det tredje nyfikna glinet). Efter uppackning och uppfällning såg det ut så här:


Det gäller att testligga nya resesängen ordentligt för att se om den är något
att ha!


Man kan också testbusa....

Vi har tidigare fått låna två resesängar av snälla mamma och snälla Petra, men nu när det närmar sig stugsemester och vi insåg hur ont om plats det är i bilen så fick vi investera i två nya. Den här modellen fäller man nämligen ihop till en liten och behändig storlek och sen stoppar man ner den i en väska, perfekt! Hoppas att barnen sover gott i dem också!

En dag + en veckas jobb kvar innan semester. Åh, vad jag längtar!

I morgon kommer vi "bara" ha lilla Moa hemma. Max ska till mormor efter dagis och sova över där till på lördag. Det kommer att kännas konstigt, det är jag övertygad om, och det tror jag att Max och Moa också kommer att tycka. Men jag är lika övertygad om att det är väldigt nyttigt för barnen att inte alltid vara tillsammans. Samtidigt som det blir tomt så ska det bli jättemysigt att bara ha lilla Moa att rå om.

Kram!

RSS 2.0