Härliga vår!

Ja, är det inte härligt med vår så säg! Bara det att det är ljust på kvällarna är ju värt hur mycket som helst. Idag efter maten var jag ute och lekte med barnen och njöt av det fina vädret :-).


Max är lycklig för sin nya traktor!


Tvillingarna bus poserar!

Ha en skön kväll!

Kram!

Lägesrapport!

Tänkte bara lämna en kort lägesrapport innan det är dags för favoritprogrammet på tv ;-).

Vi mår bara fint här hemma och Max har återhämtat sig bra efter olyckan i förra veckan. Vi var på återbesök hos tandläkaren igår och allt såg efter omständigheterna bra ut, skönt det i alla fall! Han verkar inte speciellt påverkad av att inte ha några framtänder och han satte gladeligen sig i mitt knä igår när vi kom till tandläkaren, gapade stort och var jätteduktig! Moa hade en leksak med sig in och när tandläkaren frågade vad det var hon hade med sig gapade hon direkt det största hon kunde :-). De lär sig snabbt de där busungarna!

Här kommer lite härliga bilder från sköna lediga dagar!


Det har ju varit påsk även i år och här ser ni en något konfunderad liten
påskakäring :-)!


På väg ner för backen för ett besök hos morbor Martin och Zita. Notera
att  Moa inte går ner för trappan, hon hoppar!


Väl framme sparkades det boll och det var koncentration på hög nivå!


Paus hos pappa i väntan på att grillningen ska börja.


En väldigt stolt Max och en väldigt fin liten Gordon. Kärlek!

Kram!


Olyckan dolyckan...

Hade hunnit vara på jobbet drygt en timme i morse när telefonen ringde. "Dagis C" stod det i displayen. Första tanken var: "Åh nej, inte sjuka nu igen!". När jag svarade sa dagisfröken: "Det har hänt en olycka här." Jag tror att tusen tankar for genom mitt huvud under de sekunder det tog för henne att berätta vad det var som hänt. Satte mig i bilen och körde till dagis så laglydigt jag kunde och möttes där av en trots allt ganska glad kille som hade ramlat och slagit ut ena framtanden (den hela och fina) mot en bänk.

Nästa stopp blev hos tandläkaren. Där var det inte riktigt lika kul. Efter mycket krångel, fasthållning och lirkande blev det i alla fall någon bild som blev bra och tandläkaren kom fram till att det var bäst att dra ut den andra framtanden (den som slogs av när Max var tio månader) också eftersom även den blivit skadad. Sen blev det rent ut sagt skittråkigt. Max ville inte alls som vi ville och det var en dryyyg halvtimme innan allt var avklarat. Det var en trött kille och en matt mamma som körde därifrån med framtänderna i en liten ask. Lite sorgligt är det att han ska vara utan de där framtänderna i flera år men samtidigt kunde det ju varit något mycket värre som hänt.

Efter en sovstund i vagnen är Pysen pigg igen och verkar precis som vanligt. Han åt precis lite macka och det såg lite knivigt ut utan de där framtänderna men han fixade i alla fall det!

Nu borde det väl ändå vara slut på tandolyckorna för hans del, mer otur än så här kan han väl knappast ha!

Kram!

Gäääsp!

Trött!
Mycket nytt på jobbet men väldigt kul!
Lite svårt att komma in i jobbköret efter en knapp månads "ledighet"...
Trött!!
Glad att våren verkar vara här för att stanna!
Ser fram emot långhelgen!
Förkylda barn som är på bättringsvägen...
Trött!!!
Fina vårblommor som visar sig i trädgården :-)!

Detta sammanfattar läget lite här hemma.

Sa jag att jag var trött förresten?!?


Bjussar på en 2 år gammal bild där tokungarna busar för fullt! Det är
verkligen inte klokt vad fort tiden går...

Nu ska jag gå och nana kudden!

Kram!

RSS 2.0