Inget dagis här inte!

Idag var det tänkt att det skulle bli dagisstart för Moa och Max efter sommarlovet men riktigt så blev det inte. I söndags kväll fick nämligen Moa hög feber. Det märktes tydligt på henne igår att hon inte mådde bra, hon var trött och hängig och orkade inte busa fullt så mycket som hon brukar. I natt har hon varit uppe och yrat en gång och även då hade hon hög feber. I förmiddags när klockan var tio sov hon fortfarande så då smög Morris och jag in och väckte henne. Då hade hon ingen feber men i eftermiddags var det dags igen, dock inte lika hög som tidigare. Hursomhelst så stannade vi så klart hemma från dagis idag och det kommer vi att göra i morgon också, sen får vi se hur det blir på torsdag!

Just nu har jag en ledsen Max intill mig här i sängen. Jag hörde nyss hur han pustade och snörvlade inne i sin säng och det brukar vara ett tecken på att han har feber men den här gången var det "ont i benet" som var bekymret. Stackaren, han har sån växtvärk ibland!

Idag har solen faktiskt visat sig här lite grann så vi har passat på att vara ute en del, härligt!

Nu kommer lite bilder från dagarna som gått!


I helgen som gick var det festival i stan så i lördags eftermiddags tog
vi en tur dit så att barnen fick åka lite karuseller.Efter karusellerna var det matdags. Max tyckte inte att det var så
kul att vänta på maten....Moa var ungefär lika road av väntandet.


När man är febrig är det mysigt att ligga i mammas säng och slappa!


Så här såg det ut här i eftermiddags när Moa och Max lekte ridande jägare.
Morris följde efter dem med sin visp och sin stekpincett och iakttog noga
vad de gjorde ;)!


Nu är det sovdags!

Kram!

Hoppiga dagar och roliga miner :)!

Sedan kalaset i söndags har det varit hoppiga dagar här hemma! Två lyckliga barn har varit ute mellan regnskurarna och hoppat och hoppat och hoppat! Sällan har de varit så snabba med påklädningen på morgonen som nu när de har velat ut och hoppa :).
Medan de stora barnen hoppar tränar det lilla barnet på att resa sig upp, hela tiden! Idag gjorde han en rejäl vurpa mellan soffan och soffbordet, jag antar att det inte var den sista... På bilden här nedanför har han precis gjort några tappra försök att resa sig vid grinden men det var nog lite knivigare än han trodde.Och apropå miner...Kram!


Hepp!

Gissa om lillkillen var stolt när han klarade av det här på helt egen hand i torsdags morse?


Hepp!

Igår och idag har han tränat massor på att resa sig och ikväll när jag hade tagit av honom de hala och irriterande strumporna så reste han sig upp mot allt som kom i hans väg, vår store lille kille! Något verkar också ha hänt med hans humör, han blir tvärilsk när det inte går som han tänkt sig! Det kan vara att han hamnar på gumpen när han precis har rest sig, att altandörren stängs när han har tänkt sig att krypa ut, att gröten är slut i tallriken, att någon går förbi när han tänkt sig att denna någon ska ta upp honom i famnen... Inte konstigt att han blir arg egentligen när någon grusar hans planer men eftersom han inte visat så mycket humör innan så blir vi lite förvånade ;). Ska bli spännande att se om han sover gott i natt eller om han drömmer om allt han har gjort idag!

De fina 5-åringarna ligger nu och sover gott i min och Stoffes säng, de hade tydligen en deal med pappa om att få somna i vår säng på födelsedagarna så då får de så klart göra det! De har blivit så fint firade, tack för alla presenter! Nu väntar "bara" ett barnkalas också men det får dröja några veckor för helgerna i augusti är fyllda av andra trevligheter :)!

Det är bara dagar kvar av sommarlovet nu, på tisdag är det dagisdags igen! Vi ska njuta av de sista lediga dagarna men det känns inte så tungt att det snart är vardag igen eftersom jag ska fortsätta att vara hemma ett tag till, härligt härligt!

Kram och godnatt!


Moa 5 år!

Grattis vår söta lilla tjej! Du är ett ljus i vardagen med ditt nyfikna, envisa, omhändertagande, förståndiga och snälla sätt. Vad skulle vi gjort utan dig?


Nu ska vi födelsedagsmysa vidare här!

Kram!


Max 5 år!

Idag fyller vår fina Max 5 år! Vår stora, kloka, envisa, omtänksamma, härliga lille kille! Som vanligt kan jag inte förstå vart tiden blir av, att det är fem år sen den dagen vi blev mamma och pappa känns nästan ofattbart! Grattis på födelsedagen älskade barn!
Kram på er!


RSS 2.0