Hepp!

Gissa om lillkillen var stolt när han klarade av det här på helt egen hand i torsdags morse?


Hepp!

Igår och idag har han tränat massor på att resa sig och ikväll när jag hade tagit av honom de hala och irriterande strumporna så reste han sig upp mot allt som kom i hans väg, vår store lille kille! Något verkar också ha hänt med hans humör, han blir tvärilsk när det inte går som han tänkt sig! Det kan vara att han hamnar på gumpen när han precis har rest sig, att altandörren stängs när han har tänkt sig att krypa ut, att gröten är slut i tallriken, att någon går förbi när han tänkt sig att denna någon ska ta upp honom i famnen... Inte konstigt att han blir arg egentligen när någon grusar hans planer men eftersom han inte visat så mycket humör innan så blir vi lite förvånade ;). Ska bli spännande att se om han sover gott i natt eller om han drömmer om allt han har gjort idag!

De fina 5-åringarna ligger nu och sover gott i min och Stoffes säng, de hade tydligen en deal med pappa om att få somna i vår säng på födelsedagarna så då får de så klart göra det! De har blivit så fint firade, tack för alla presenter! Nu väntar "bara" ett barnkalas också men det får dröja några veckor för helgerna i augusti är fyllda av andra trevligheter :)!

Det är bara dagar kvar av sommarlovet nu, på tisdag är det dagisdags igen! Vi ska njuta av de sista lediga dagarna men det känns inte så tungt att det snart är vardag igen eftersom jag ska fortsätta att vara hemma ett tag till, härligt härligt!

Kram och godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0