Mata ankor!

Som jag skrev igår blev det en tur ner till ankorna för att bli av med lite gammalt bröd. Barnen har alltid gillat att mata ankorna men de senaste gångerna har Max varit lite reserverad. För ett tag sen var det nämligen en anka som var lite extra hungrig och tyckte att det tog för lång tid för Max att kasta iväg brödbitarna så den bestämde sig för att ordna det själv. Tyvärr fick den även tag om Max finger och sedan dess är Max lite avvaktande. Igår löste vi det genom att han stod uppe på en bänk och kastade brödbitarna och det slutade faktiskt med att Moa också stod där uppe eftersom även hon blev nafsad i fingret...


Här har brödet just tagit slut men det har inte ankorna förstått.


På väg hem genom den härliga skogen som vi har turen att bo
granne med!

Just nu skrotar vi mest runt här hemma och tar det lugnt, riktigt skönt! I eftermiddag blir det ett besök på Linden men för övrigt har vi inga direkta planer för dagen.

Ha en skön dag!

Kram!

Kommentarer
Postat av: pernilla

Härligt att höra om era lugna semesterdagar, mer mys och pyssel åt folket! Erik har inte velat pyssla på länge nu, han vill bara "leka" hela tiden, mest bygger vi då maskiner som kan göra olika saker, ikväll blev det tex en "ånghjulare", lite oklart användningsområde men det var kul. Jag längtar ändå tills han får ro att sitta och måla och spika igen. Det är ganska mysigt tycker jag! Och så tycker jag jättemykt om Lindens rabarberhutney,vi öppnade burken vi fick av mamma nu i helgen och den är nästan uppäten redan. Hälsa Maria! Kram på er alla!

2010-09-08 @ 22:54:05
URL: http://goest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0