Bullar i ugnen!

Idag har vi haft bullar i ugnen här i flera bemärkelser och alldeles nyss såg det ut så här:


Max fina bakverk!


Moas mumsiga bullar!


Ännu fler goda bullar!


Kanske den mest efterlängtade bullen i ugnen just nu, sedd uppifrån...


...och från sidan :).

Dagarna flyter på och barnen verkar ha kommit in bra i det här med att bara vara på dagis 3 timmar per dag. I torsdags när jag hämtade dem blev Moa väldigt ledsen för att hon inte fick följa med de andra barnen och äta lunch men det gick över ganska snabbt igen och den här veckan har det gått bättre. I måndags berodde det nog mycket på att barnen hade önskat att vi skulle äta lunch på "Pommesen" (Mc D) så då var det bara det som hägrade när jag kom och hämtade dem. Att så lite kan betyda så mycket :)!

I morgon ska vi ha lekkompisar här på eftermiddagen, Anette som har tvillingarna Lukas och Loa och lillasyster Bea kommer hit efter dagis och leker och busar. Max ser verkligen fram emot det och har redan bestämt att han ska bjuda dem på de goda bullarna som han bakat idag.

Här kommer några bilder till från de senaste dagarna:


Kermit och Pippi spelar Memory.


Pippi-mamman, Pappan och Bebisarna vilar (för det är mitt i natten...)!


Här sover Pysarna på riktigt i den riktiga mammans och pappans sängar.

Nu har vi börjat vänta "på riktigt" på att Lage ska komma. Det är nu mindre än två veckor kvar tills beräknad födsel så det kan faktiskt ske när som helst nu! Men det kan ju också dröja lite till... Med Moa och Max hann vi aldrig börja vänta på det här viset eftersom de kom fem veckor för tidigt så det är en ny känsla, både mysigt och nervöst!

Nu ska jag ta ut Moa och Max på en cykeltur innan det är dags att börja med maten.

Kram!Kommentarer
Postat av: Frida

Hihi! Så roligt med alla bullarna! De ni bakat såg väldigt goda ut, jag blev verkligen sugen på att baka nu. Så roligt att se bilder på din fina mage, och den har verkligen växt sedan vi sågs sist!;)

Ja, snacka om nedräkning nu... Mysigt.

Moa och Max är lika fina som vanligt!Ta hand om er.Kramar från oss!

2010-09-22 @ 16:48:17
URL: http://www.ericoisabelle.blogspot.com
Postat av: Josefin

OJ.. Första bilden jag sett på magen nu och den är ju riktigt stor.. :) Men så spännande det är att veta att det kan faktiskt komma när som nu! Även om jag hoppas att lage väntar lite till! 2 veckor till sen ses vi.. Kram

2010-09-22 @ 18:58:33
Postat av: pernilla

Och vi är också väldigt sända på att få veta vad det är för en liten god bulle i den stora ugnen. Väldigt spända! kram på era alla

2010-09-27 @ 22:34:52
URL: http://goest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0