Julskyltning och lite annat...

Just nu lagar Stoffe mat, Moa och Max sitter och tittar på Svampbob Fyrkant, Morris sover och jag hamnade här :). Ute är det helt vitt och ganska stora flingor singlar ner från skyn, mysigt (i alla fall när man sitter här inne i värmen...). Tänk att det är snö på första advent, mer stämningsfullt än så kan det knappt bli!

Idag har vi skrotat runt i pyjamas här hemma hela förmiddagen, tänt första ljuset och bara tagit det lugnt. I eftermiddags körde barnen och jag in till Hässleholm och gick en sväng på julskyltningen. Morris sov i vagnen och Moa och Max kollade in alla tomtar som var i princip överallt, både riktiga och "på låtsas". En tomte bjöd på klubbor, en på pepparkakor och sen fanns det dessutom två tomtar som man kunde fiska hos! Förra året minns jag att jag fick fiska åt en speciell liten dam men i år var det inget gnissel eller gnäll, båda barnen fiskade glatt upp varsin present, sa tack så mycket och god jul och gick glada därifrån.


Moa äter klubba i snöyran!


Max vinkar på er!

Förra helgen var vi hos Farmor och Conny och firade att de fyllt år. Där träffade vi både fastrar och kusiner och hade en mysig eftermiddag med mycket bus och lek. En försmak av vad som komma skall när vi i maj drar till Kolmården hela gänget för några "lugna" dagar tillsammans, vi ser verkligen fram emot det :)!


Max och Erik är lekte att de var en familj som skulle ha picknick.


Glada lilla Karin!


Morris passade på att vila lite på väg till kalaset.


Trots en lång kökssoffa ville kusinerna gärna sitta nära!

Morris växer så det knakar och i torsdags när vi var på BVC vägde han hela 6,6 kg, en ganska tung 7-veckorskille med andra ord. Han har börjat få fram fler och fler ljud som svar när man pratar med honom och avfyrar underbara leenden titt som tätt, tänk att så lite kan värma så mycket! Vi har också börjat låta honom ligga på mage och det går ganska bra. Så klart bara kortare stunder än så länge men dock!


Sötnosen!


Träning på gång!


Roligare med vila tydligen!

Nu är maten klar och sen ska jag på massage, lyxigt!

Kram!





Kommentarer
Postat av: Zita

Hihi, åååh vilka härliga bilder! Här sitter jag med världens största leende framför datorn...goa ungar!!

Hoppas din rygg mår bättre efter massagen?

Kramkram

2010-11-29 @ 17:13:22
URL: http://myownworld.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0