Vardag igen!

Idag var min första jobbdag efter tre härliga veckors semester! Stoffe jobbar sin första dag i morgon eftersom han varit i Budapest i helgen och kollat på Formel 1. Just nu sitter han nog på planet hem och jag sitter här hemma och håller tummarna för att det inte är försenat. Med tanke på det ruggiga vädret vi har så finns det nog risk för att det är det.

Semestern har varit väldigt avkopplande och skön och det känns i kroppen att det har varit semester. Vi har tagit det ganska lugnt och tagit dagarna som de har kommit. Det har blivit en del bad i Sparrsjön, Luhrsjön, lilla poolen i trädgården och stora poolen hemma hos farfar. Varken Max eller Moa är speciellt tuffa när vi är vid sjön och badar men det märktes ändå lite skillnad efter att vi hade varit iväg ett par gånger. De samlade på sig mer och mer mod för varje gång. Jag är ganska tacksam att de inte far ut i vattnet som galningar båda två för då hade det nog blivit lite svettigt för oss föräldrar ;-).

Det händer som vanligt väldigt mycket med Max och Moa. De snackar mest hela tiden och mycket av det förstår man (eller i alla fall jag ;-)). Moa är strået vassare än Max men han kämpar på fint han också. Man märker riktigt på honom hur lycklig han blir när han lyckas få till orden någorlunda rätt. De konverserar gärna rakt ut i luften med sig själva, med mig eller någon annan som är i närheten eller med varandra. Det är otroligt kul att lyssna på dem när de pratar med varandra. Den ena säger något som är i princip ofattbart och den andra svarar något liknande och ibland slutar konversationen med att båda två kiknar av skratt. Härligt, härligt!

Igår kväll hörde jag att Moa sa: "Wouioa bebi, wouioa bebi! Wouioa schoja!" (Moa bebis, Moa bebis! Moa sova!) och sen ett hysteriskt fnitter ifrån båda två. Blev så klart väldigt nyfiken på vad de hittade på och så här såg det ut:


Finns det hjärterum så finns det stjärterum!


Max ska se till att det blir lite mysigt med filt också.


Nu börjar nog Moa tycka att det är lite tungt...

Härliga, underbara busungar!

Kram!

Kommentarer
Postat av: zita

haha, gud va söta dom är!! Kram på er!

2008-08-04 @ 20:44:28
URL: http://myownworld.webblogg.se/
Postat av: zita

haha, gud va söta dom är! Kram på er

2008-08-04 @ 20:45:47
URL: http://myownworld.webblogg.se/
Postat av: zita

gud va söta dom är! Kram på er!

2008-08-04 @ 20:46:32
URL: http://myownworld.webblogg.se/
Postat av: zita

hahaha! datorn hängde sig innan och det funkade inte att kommentera...men det funkade visst iaf ;)

2008-08-04 @ 21:51:46
URL: http://myownworld.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0