Prickig gokväll!

Nu är helgen snart slut och idag har det varit riktigt härligt vårväder här i Skåneland. Vi har varit ute och pysslat i trädgården hela familjen och det blev en hel del gjort. Fick till och med putsat lite fönster när barnen sov och det behövdes! Nu är det bara för barnen att sätta nya handavtryck igen :-)!

Veckan som kommer blir ett pussel att få ihop men det verkar som att vi fått alla bitar på rätt plats nu. Max har vattenkoppor (undrar när Moa får det...) och eftersom jag är helt ny på jobbet och helst inte vill VAB:a och Stoffe har värsta högsäsongen på sitt jobb nu så blir det lite knivigt. Som tur är får vi hjälp av snälla mormor och snälla farmor så det blir bara 1½ dags VAB var för mig och Stoffe. Känns sådär att inte "kunna" VAB:a och ta hand om barnen men vilken tur vi har att farmor och mormor är så fina och ställer upp, ni är guld värda!!!

För att återgå till Max, eller pricken som han kallas numera, så är han inte alls påverkad av kopporna. Han hade lite feber i onsdags kväll och i torsdags men sen dess har han lekt och stojat precis som vanligt. Den stora frågan nu är när (om) Moa får det. Det kan bli en lååång pusselperiod det här. Samtidigt som det är kass timing (med mig helt ny på jobbet och Stoffe med högsäsong på sitt jobb), så är det skönt om båda får det nu så det är avklarat. I morgon blir det ½-dag för Stoffe och ½-dag för mig, han har viktigt möte på förmiddagen och jag har viktigt möte på eftermiddagen. SÅ skönt att jag har så nära till jobbet nu!

Här kommer lite bilder från helgen!

161004-240
I lördags var det kalas för Faster Josefin. Moa passade på att busa lite
med födelsedagsgrisen!

161004-241
På kalaset fick man glass och det var minsann gott!

161004-242
Sen hittade vi värsta roliga lekstället, farmors duschkabin!

161004-243
Mitt i allt arbete behövde trädgårdsarbetarna lite drickapaus.

161004-244
Vår alldeles egna prickiga lille trädgårdstomte!

Trevlig kväll!

Kram!




Kommentarer
Postat av: pernilla

Ja, vad kan man säga - vi längtar också jättemycket efter er och att få komma och leka lite med busungarna, men det verkar inte som att det blir någon resa söderut innan sommaren. stora kramar på er alla

2008-04-17 @ 08:47:44
URL: http://goest.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0