Storm!

Det blåser som bara den ute och när Max och Moa vilar passar jag på att blogga lite.

I onsdags var vi på BVC för att få andra vaccinationssprutan men eftersom Max var lite täppt så hoppade vi över sprutan och vägde och mätte i stället. Max väger nu 7,1 kg och Moa 6,4 kg. Vi fick en ny tid för spruta i nästa vecka i stället så vi får hoppas att förkylningen är över då.

Jag frågade lite om nattningen när vi var på BVC och barnmorskan tyckte att det var dags att börja försöka få dem att somna själva i sina egna sängar och inte i våra famnar. Vi började med de nya nattningsrutiinerna samma kväll och jag var faktiskt ganska nervös. Det är ju himla jobbigt om de ligger och skriker och inte vill sova, men det kändes ändå som att det var lika bra att köra. Det gick hur bra som helst! De somnade båda två utan större problem och utan gnäll. Vi fick gå in och ge nappen och lägga på täcket ett par gånger, men efter en liten stund sussade båda pysarna så sött, så sött! Samma rutin har körts torsdag, fredag och lördag och det har fungerat jättebra. Hoppas det håller i sig! Det känns så mycket lättare när man kan lägga dem i sängen i stället för att sitta eller gå runt med dem tills de somnar.

Igår var vi på kalas hos storasyster så då blev det ju lite annorlunda men båda två somnade strax innan nio i systers säng. De vaknade när vi skulle hem men efter lite mat till här hemma så somnade de fint i sina sängar igen. Så skönt!

Busar!
Busungarna!

Kommentarer
Postat av: sofie

Hej hopp.... nej inget vidare med taket...men än så länge har lagningen hållt så vi håller tummarna! Nej det e helt sjukt vad stora de har blivit... har inte sett dem på jätte länge heller så jag fick en shock... de kryper o reser sig mot allt... tänk att våra oxå snart gör de!!! Helt ofattbart!! Kram

2007-01-16 @ 17:45:49
Postat av: Cecilia & Alice

Åh så fina och söta dom är! Längtar tills vi kan ses nån gång...
Kram

2007-01-16 @ 20:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0