Nu var det klippt!

Idag har två av tre barn blivit friserade och fina, det var Max och Morris som klippte sig idag och på tisdag är det Moas tur. Idag var tredje gången Morris blev klippt och det gick lite bättre den här gången. Första gången var det inga som helst problem, andra gången var det total katastrof och idag gick det som sagt lite bättre. Hoppas han kommer ihåg det till nästa gång så blir det kanske inga problem då ;). Nåja, klippta blev dem i alla fall och Max är vrålnöjd med att ha "lika kort hår som pappa" ;)!

I morgon är det skolavslutning för kusinerna på Linden och vi har bestämt oss för att vara med. Först blir det traditionell avslutning i kyrkan, sen tårtkalas på skolan och sen följer vi nog med hem till Linden en stund också. Barnen ser fram emot det väldigt mycket och i morse sa Max: "Mamma, i morgon är det en speciell dag.". Gissar på att han är lite spänd inför att få komma till kusinernas skola :).

Här kommer ett par bilder på grabbarna grus, en innan klippning och en efter. Jag tycker alltid att de ser så stora ut när de har klippt sig...


Kommentarer
Postat av: farmor

Vikla snyggingar, härligt med sommar frissa. Kramiz

2012-06-08 @ 13:22:17
Postat av: Mormor

Så fina!!!!

2012-06-09 @ 17:25:21
Postat av: karolina

Sötnosar!

2012-06-12 @ 10:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0