Brottning!

Som jag nämnt innan så går ju Moa och Max på brottning på tisdagar. De är där med Stoffe i skrivande stund. Igår kväll när Stoffe sa godnatt till barnen berättade han att det var brottning idag och då började Max beklaga sig och säga att han inte ville. Stoffe undrade varför han inte ville eftersom han gillar lekarna och är bra på greppen och då kröp det fram att det jobbiga var att han var tvungen att duscha efteråt... Det är så typiskt Max och vi fick oss ett gott skratt!

Idag har vi haft en riktig hemmadag! Det går magsjuka på dagis så jag håller barnen hemma ett par dagar nu, det känns onödigt att skicka in dem i smittan när det inte behövs. Vi har bara skrotat runt här hemma hela dagen, lekt lite, varit ute en sväng och lekt och räfsat löv, spelat kort och städat en del. Skönt med hemmadagar ibland tycker jag!

I morgon får vi fikabesök på förmiddagen och på eftermiddagen är det dags att gå till frisören med Moa och Max. Tänkte höra om hon tror att det är möjligt att klippa lite på Morris hår också för det börjar se lite spretigt och roligt ut på sina ställen ;)! Det är nog inte det lättaste att få honom att sitta still...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0