Morgonstund!

Vilken härlig morgon vi har haft! Kan det vara för att jag åkte hemifrån igår kväll och laddade batterierna med lite tid för mig själv kanske? Eller själv och själv, Morris var så klart med och vi åkte till Linden och hälsade på. Efter den här veckan hemma när vi knappt gjort något mer än just varit hemma för att inte sprida någon smitta så behövde jag komma hemifrån en stund.

I morse satt alla tre barnen och mös tillsammans inne på Moas och Max rum och det är så mysigt att gå och lyssna på när Moa och Max pratar med varandra och med Morris.


De finaste!

Efter myset tog Moa och Max ett bad och sen var det dags för Morris att sova en stund. När vi lite senare satt och åt frukost hade Max en hemlis som han gärna ville berätta. I eftermiddag ska han till mormor och sova över där till i morgon och då vet han att chansen är stor att det blir "mormor-lördag", dvs att han får äta godis trots att det inte är lördag. Hans hemlis var att han tyckte att vi kunde ha "mamma-lördag" här hemma så att Moa också fick äta lite godis. Fint att han är så omtänksam!


Vår lilla tjej!

Ha en skön fredag!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0