Pippi!

Idag var barnen bjudna till fina Doris 4-årskalas och jag åkte dit med Moa och Max. Kalaset var precis när Morris sover som bäst så Stoffe och han stannade hemma. Mysigt att komma iväg med bara Moa och Max ibland men lite konstigt också, man har ju liksom inte något att göra direkt ;). Kalaset hade Pippi-tema och Moa och Max såg ut så här:


Pippi och Kling och Klang (Max hade svårt att välja vem han skulle vara
så han var båda poliserna :)!


Det var verkligen ett riktigt Pippikalas vi hamnade på med hur många Pippisar som helst, "sätta svansen på Herr Nilsson", sockerdrickaträd och guldpengsletande!

Igår var vi hos Moffar för den årliga granhuggningen. Det gick ovanligt smidigt att hitta fina granar till oss alla i år och tomten hade som vanligt varit i farten och busat bland granarna i år också!


Första paketen hittad under en gran!

Efter granletandet gick vi hem till Moffar som gjorde ett helt berg med kaffeplättar som vi sedan fikade på, smaskigt värre!

I fredags (jag fortsätter min baklängessummering av helgen) var vi på Linden och bakade julgodis! Pepparkakor, rischoklad, knäck, negerbollar och "ät-och-bli-fet" hann vi med att göra. Ska bli smaskigt på julafton efter all julmat ;)!

Veckan som kommer är sista dagisveckan för Moa och Max innan det är dags för jullov. Utöver det har vi det sista julfixet att ordna, kompishäng och tidigt julfirande på schemat. Tänk om det bara kunde bli lite vitt ute också... Hoppas hoppas!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Rebecca Somstedt

Önskar familjen Mårtensson en riktigt god jul!



En extra julpuss på kinden till charmtrollet Morris.

2011-12-23 @ 12:02:58
Postat av: Anonym

2011-12-23 @ 12:05:21
Postat av: Helena

Tack Rebecca! Hoppas ni har haft en god jul ni också! Kram kram!

2011-12-26 @ 21:06:50
URL: http://pillanopuh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0