Påsk och vinter

Visst är det mysigt med snö men personligen hade jag nog tyckt att det vore ännu mysigare om den kommit ett par månader tidigare. Det känns inte helt ok med snö till påsk, men vad ska man göra ;-)!

Vår påskhelg har varit jättebra och än är den ju inte slut så vi fortsätter att njuta ett par dagar till. Igår hade vi påskmiddag med goda vänner här hemma och det var jättetrevligt!

Idag på förmiddagen har jag och barnen varit ute och lekt i snön. Först protesterades det lite för att det var jobbigt att gå i snön men sen tyckte både Max och Moa att det var kul att plumsa runt och kasta snöbollar. Roligast av allt var nog när jag råkade ramla, Max skrattade så han kiknade så det fick bli repris på det ett antal gånger. Oftast går det bra att vara ute ensam med båda två men ibland när de vill på olika håll kan det bli lite körigt. Det mest krävande momentet med att vara ute med dem är egentligen när man ska gå in. Idag fångade pappan oss på bild under den här övningen och det såg ut så här:

image230
Det gäller att vara stark när man är tvillingmamma!

I torsdags var vi på BVC för lite försenad 18-månaderskontroll. Det gick bra och båda barnen skötte sig fint. Max fick ingen spruta eftersom han hade haft lite feber dagen innan men Moa fick sin. Hon skrek till lite precis vid sticket men sen blev hon mest bekymrad över att sköterskan satte ett plåster på benet på henne så då glömde hon vad som hade hänt igen. Max ska troligtvis få sin spruta i nästa vecka om han håller sig frisk. Nya färska data när det gäller vikt och längd kommer här:

MAX
Vikt:     
11 700 gram
Längd:  84 cm

MOA
Vikt:     
10 470 gram
Längd:  82 cm

I helgen har vi bland annat haft en liten bebis på besök och då åkte babysittern fram. Idag fångade jag Moa på bild när hon hade en skön och avkopplande stund.

image231
Mysigt att vara liten bebis igen ;-)

Nu ska jag fortsätta att njuta av ledigheten idag och i morgon också, sen blir det jobb igen.

Ha en skön fortsättning på helgen!

Kram!

Kommentarer
Postat av: pernilla

Vilken liten fining i babysittern! Och vilka stora etochetthalvtåringar. Jag vet att det inte är första gången det sägs men tiden bara rusar iväg. Vi längtar så efter att få se er och allt nytt som har hänt också. Hoppas det inte dröjer alltför länge. På något sätt...
stora kramar!

2008-03-26 @ 19:35:16
URL: http://www.goest.blogg.se
Postat av: Camilla

Vad stora dina små blivit! Det går verkligen fort.
Imponeras verkligen av er tvillingföräldrar, fattar inte hur man hinner med två barn. Tycker det är heltidsprojekt med ett :-)

Kul att se din fina blogg. kram Camilla & Oskar

2008-03-27 @ 15:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0