VAB....

Igår och idag har jag och barnen varit hemma, Max har hög feber och det har han haft sen i lördags. Febern ligger runt 40 grader och vi får ner den med Alvedon, men när det närmar sig Alvedondags igen är den åter uppe på 40 grader. Moa är helt ok, lite förkyld men annars inget konstigt. Det kan ju vara så att Max har fått samma grej som Moa hade för ett par veckor sen, då hade hon hög feber i tre dagar och sen blev hon väldigt förkyld. Hoppas bara att Max är bättre till helgen för på lördag ska vi ju åka till stugan.

Dagarna blir lite långa när man är hemma med sjuka barn för man kan ju inte direkt göra något. Det har blivit en del städning både igår och idag och det har varvats med läsning, Byggare Bob-tittning, bakning och bus. Just nu sover barnen och jag slappar lite. Ska snart ta ett smakprov på kakorna som vi bakat idag ;-).


Sjuk men glad!


Moa tycker nog att det är lite långtråkigt här hemma nu när Max är sjuk. 
Hon har inte riktigt samma ro att sitta stilla som han har...


Koncentrationsnivån är hög när det är dags att sätta på korken på pennorna!

Ha en bra dag!

Kram!

Förresten! Bara tre och en halv dag kvar till S E M E S T E R!!!


 

Kommentarer
Postat av: karolina

hejsan hejsan! jag kommer ner till skåne imorn! hörde att ni hyrt en stuga i beddinge! gud vad härligt! man kanske kan komma ner dit och hälsa på er!? kommer ha mammas bil! vad kul att t-shirtsen passar nu! finaste tvillingarna!!! massor med kramar och krya på er! faster karro

2008-07-09 @ 13:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0