Fullt ös!

Det är det minsta man kan säga om dagarna här hemma nu. Hämtas det inte jord ur blomkrukan så stoppas det saker i toastolen - det är något på gång hela tiden och det gäller att vara vaksam! Trots vaksamhet händer det tyvärr en del missöden ibland, som idag när Max klämde läppen i vardagsrumsbordet... Det blev ett litet märke och det blödde en del men han hade inte tid att vara ledsen speciellt länge för Moa busade vidare och han ville vara med.

Igår var vi på Vuxen-Barn (typ öppna förskolan) här i Tyringe. Det var himla trevligt men svettigt! Vi var totalt 48 stycken där och jag var HELT slut efteråt. Det var en ljudnivå som inte går att beskriva i ord, men barnen verkade har kul i alla fall och man fick smarrig fika ;-). Tror att vi ska gå dit på måndag igen, fast inte för fikans skull då, utan för barnens :-)!

Idag har vi varit och hälsat på hos mormor. Det var meningen att vi skulle till fotografen och föreviga Pysarna men när vi kom dit så var där ingen fotograf och hon har fortfarande inte hört av sig, typiskt! Max och Moa som hade gjort sig fina och allt! Eftersom det var tredje gången vi skulle varit hos fotografen  (en gång har vi bokat om, en gång har hon bokat om och idag kom hon inte) så valde jag att boka tid hos en annan fotograf i stället. Så, på torsdag i nästa vecka är det dags igen!

image161
Moa leker!

image162
Max gör sin snyggaste pose!

image163
En VÄLDIGT busig kille!

image164
Fullt ös var det ja!

image165
Att jaga och bli jagad är JÄTTEKUL! Synd att jag inte kan få med ljudeffekter till bilderna. Men
låter ungefär så här: AAAIIIIIIRRRRHHHHHIIIIIIIIIIII!!!!!

Kram kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0