6 månader!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något, vet inte varför det har blivit så men det är nog helt enkelt så att varken tid eller lust har funnits.

Tänk att Max och Moa är sex månader nu! Max igår och Moa idag! Som vanligt så kan jag inte förstå var tiden blir av! Moas första tand har börjat kika fram ordentligt nu och man ser också att nummer två kommer att bryta igenom när som helst. Max har inga tecken på att tänderna är på g mer än att han dreglar och spottar som bara den.

De lär sig hela tiden nya ljud och det är ganska kul att se och höra. Förra veckan lärde Moa sig spotta och hon gjorde det i princip hela tiden. Nu har hon slutat med det och börjat med ett slags morrande monsterljud i stället. Max kör mer med de höga tonerna plus att han har sin "spottvecka" nu verkar det som. :-)

Fredag idag och helgen närmar sig med stormsteg. Vi har inga speciella planer mer än babysim i morgon och det känns ganska skönt faktiskt. Skönt att kunna ta helgen som den kommer utan en massa inplanerade saker. Ikväll ska Stoffe jobba så jag, Max och Moa åker nog till Florröd och hälsar på moster och kusinerna lite.

Förresten! Max och Moa fick en ny efterlängtad kusin i måndags! Ett gossebarn som vägde 3,7 kg och var 55 cm lång. Välkommen till världen! Vi längtar massor tills vi får träffa dig!


Sportiga
Tvillingarna Sport! :-)

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Kul med lite ny uppdatering. Tänker på er mycket och hoppas vi kan ses ganska snart iaf.
Trevlig helg på er!
Kram

2007-02-09 @ 15:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0