Advent

Här hemma har vi det ganska bra just nu. Barnen är mycket härligare att ha att göra med nu än de var för ett par veckor sedan. De leker och roar sig och kivar så klart en del så allt är som det ska! Max har fått två kindtänder uppe och där är två på gång nere också men han verkar inte så påverkad av det. Han har sovit lite dåligt på nätterna och det är möjligt att det har med det att göra.

image195
Max visar hur stark han är och Moa visar magen!

image196
Så här stark är Moa. Max ser ganska imponerad ut...

Deras nya favoritlek är att tömma tunnan där vi samlar tidningar innan vi går ut och slänger dem i soptunnan. Det är ganska kul att se dem stå och fullkomligt hiva ut tidningarna för att en stund senare vara ordentliga och lägga tillbaka dem igen. Sen slänger de ut dem igen och plockar i och slänger ut och - ja, ni fattar! Igår kväll kom de dock på den ännu roligare leken att tömma tunnan på tidningar och gå bort till trappan och slänga ner tidningarna i källaren. Det sysselsatte dem en stund och de hade himla kul! Nackdelen är ju att de inte kommer åt tidningarna sen så de kan ju inte lägga tillbaka dem... Jag hoppades lite att de skulle ha glömt den leken tills de vaknade i morse, men nej då! De är i full gång nu igen!

Vi har ändrat lite i rutinerna här hemma. Numera sover de bara en gång per dag, allt mellan 1 och 2½ timme. Det funkar mycket bra och de kommer oftast i säng runt åtta på kvällen.

Igår gjorde vi lite adventsfint här hemma. Ljusstakar och stjärnor i fönstren och det blev faktiskt ganska mysigt. Max och Moa var imponerade över stjärnan i deras rum och beundrade den ett tag när jag hade tänt den. I vardagrummet var det mer sladdarna till stjärnorna som var intressanta... Tror att vi gjort ett klokt val när vi bestämt oss för att ha julgranen i källaren det här året för det är två otroligt klåfingriga pysar vi har ;-)!

Ikväll är vi bjudna på inflyttningsfest hos Martin. Tyvärr blir det bara jag som kommer att åka dit för Stoffe känner inte sig bra, men jag hoppas att jag får kul i alla fall! Han får vara hemma och vakta Max och Moa i stället.

Ha en mysig första advent!

Många kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0